Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




8 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: wo 09 okt 2019, 12:42 
Kardinaal
Avatar gebruiker

Berichten: 2871
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Trans Europa", uitgegeven door , door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust op spellenzolder@gmail.com.
2-6 Spelers
25-40 Minuten Speeltijd
Voor meer over bordspellen, ga naar http://www.bordspelmania.eu/index.php

* Wat zit er in de doos? - 00:58
* Opzetten v/h Spel - 01:55
* Speluitleg - 02:41
* Review - 08:22

In samenwerking met Ravensburger.
Afbeelding

_________________
Bezoek ook mijn Website


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 26 okt 2019, 17:29 
4. Rhodes (2016)

Berichten: 9
Woonplaats: Zeist
Oeps weer het boekje niet goed gelezen aangaande de stipplellijntjes.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 26 okt 2019, 18:25 
.

Berichten: 448
Woonplaats: Den Haag
Talisman schreef:
Oeps weer het boekje niet goed gelezen aangaande de stipplellijntjes.

Je hebt 8 posts en in 3 daarvan reageer je negatief op Nox, die meer dan 2500 posts heeft. Ik vond je bijdrage over Borgia veel leuker om te lezen!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 26 okt 2019, 19:05 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1987
Woonplaats: Etten-Leur
Ik merk het ook weleens op bij Nox maar het is ook vrij lastig. Zelf doe ik ook spellen demo├źn.

Je leest de regels goed door en begrijpt ze maar tijdens een uitleg is een tegel zo verkeerd gezegd als je de regels van tal van spellen kent. Zeker een regel als vult de kaarten aan nadat er kaarten gepakt zijn uit het aanbod of aan het eind van een ronde doe je snel verkeerd omdat je weleens met een ander gelijksoortig spel in je hoofd zit.

Kan me dat hier ook goed voorstellen. Zeker als je ook nog de presentatie goed wilt doen voor een camera.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 26 okt 2019, 20:23 
3. De Paleizen van Carrara (2012)

Berichten: 9
Woonplaats: Zeist
Sunnyfield schreef:
Talisman schreef:
Oeps weer het boekje niet goed gelezen aangaande de stipplellijntjes.

Je hebt 8 posts en in 3 daarvan reageer je negatief op Nox, die meer dan 2500 posts heeft. Ik vond je bijdrage over Borgia veel leuker om te lezen!


Beetje appels met peren vergelijken over de posts. Het is gewoon constateren van een fout en dat heeft niets met negatief te maken.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 31 okt 2019, 23:27 
Kardinaal
Avatar gebruiker

Berichten: 2871
Woonplaats: Amersfoort
Ik ben het met jullie eens dat ik er geen enkel bezwaar tegen heb dat jullie mij betrappen op foutjes. Het is alleen soms de toon. Maar enfin, ieder mag zijn mening delen op zijn of haar manier.

_________________
Bezoek ook mijn Website


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 31 okt 2019, 23:41 
.

Berichten: 448
Woonplaats: Den Haag
Bastiaan_Nox schreef:
Maar enfin, ieder mag zijn mening delen op zijn of haar manier.

Ik vind dat je meer respect verdient Bastiaan! Echt petje af wat je voor de spellenscene hebt betekend in de Benelux! :clap:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 01 nov 2019, 00:25 
Kardinaal
Avatar gebruiker

Berichten: 2871
Woonplaats: Amersfoort
Sunnyfield schreef:
Ik vind dat je meer respect verdient Bastiaan! Echt petje af wat je voor de spellenscene hebt betekend in de Benelux! :clap:

Dank je. :D :thumbup:

_________________
Bezoek ook mijn Website


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
8 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Trans Europa  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten


Tags

Trans Europa



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®