Tips in tijden van corona pandemie!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




8 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 18 nov 2019, 16:14 
Grote Dalmuti
Avatar gebruiker

Berichten: 2705
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Maya", uitgegeven door , door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust op spellenzolder@gmail.com.
2-4 Spelers
60-90 Minuten Speeltijd
Voor meer over bordspellen, ga naar http://www.bordspelmania.eu/index.php

* Wat zit er in de doos? - 00:55
* Opzetten v/h Spel - 01:49
* Speluitleg - 03:01
* Review - 09:03

Een foutje in mijn uitleg:
Als je een tempel gaat scoren kijk je naar alle aangrenzende groentes, dus niet alleen de tegels. In mijn voorbeeld heeft blauw 6 groentes en rood 5, de dubbele pepers en sqaushes tel je namelijk mee. Blauw had dan 6 punten gekregen en rood 3.

In samenwerking met White Goblin Games.
Afbeelding

_________________
Watch me on Youtube!


Laatst bijgewerkt door Bastiaan_Nox op di 19 nov 2019, 22:53, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 19 nov 2019, 21:50 
Sojaboon
Avatar gebruiker

Berichten: 25
Is er iemand hier die dit spel al heeft gespeeld of in zijn bezit heeft? Zo ja, wat zijn de ervaringen?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 19 nov 2019, 23:27 
Jakkiebak!
Avatar gebruiker

Berichten: 60
Woonplaats: Terneuzen
Misschien moet je het filmpje van Bastiaan bekijken. Hij heeft het gespeeld.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 19 nov 2019, 23:33 
Sojaboon
Avatar gebruiker

Berichten: 25
Bert B. schreef:
Misschien moet je het filmpje van Bastiaan bekijken. Hij heeft het gespeeld.


Dat videootje heb ik uiteraard al bekeken, maar ben benieuwd naar de mening van andere hier :wink:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 20 nov 2019, 08:38 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1642
Woonplaats: Etten-Leur
Nog niet gespeeld maar naar aanleiding van de video spreekt het spel me wel aan.

Ik verwacht geen diepgaand strategisch spel voor op de spellenclub. Wel een erg leuk spel om met de familie te spellen wat iedereen makkelijk leert lijkt me.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 20 nov 2019, 09:11 
Sojaboon
Avatar gebruiker

Berichten: 25
Edwin84 schreef:
Nog niet gespeeld maar naar aanleiding van de video spreekt het spel me wel aan.

Ik verwacht geen diepgaand strategisch spel voor op de spellenclub. Wel een erg leuk spel om met de familie te spellen wat iedereen makkelijk leert lijkt me.


Mijn eerste gevoel is hetzelfde. Het lijkt een leuk, vlot en erg toegankelijk spelletje. :wink: Ben benieuwd om het eens uit te proberen.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 20 nov 2019, 22:29 
Grote Dalmuti
Avatar gebruiker

Berichten: 2705
Woonplaats: Amersfoort
Bert B. schreef:
Misschien moet je het filmpje van Bastiaan bekijken. Hij heeft het gespeeld.

Lekker bijdehand. :lol: :lol:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 22 nov 2019, 14:30 
Phoenix

Berichten: 1994
Woonplaats: nabij utrecht
Alleen uitleg gekregen, maar lijkt mij een leuk tussendoortje met wat meer diepgang.

_________________
een dag niet gespeeld, is een dag niet geleefd!


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
8 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Maya  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Maya



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®