Tips in tijden van corona pandemie!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Nederlandse Spellenprijs 2020 - nominaties





20 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: wo 20 mei 2020, 18:53 
Grote Dalmuti
Avatar gebruiker

Berichten: 2785
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Jaws", uitgegeven door Ravensburger, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust op spellenzolder@gmail.com.
2-4 Spelers
60 Minuten Speeltijd
Voor meer over bordspellen, ga naar http://www.bordspelmania.eu/index.php

* Wat zit er in de doos? - 01:30
* Opzetten v/h Spel - 03:04
* Speluitleg - 05:24
* Review - 25:23

Klik hier voor de Nederlandse Spelregels

In samenwerking met Ravensburger.
Afbeelding

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 20 mei 2020, 21:19 
Rooster Booster

Berichten: 86
Woonplaats: amersfoort
ik sluit me aan bij de review. erg leuk spel wat goed
aansluit by het thema van de film.
voor een lichter, sneller alternatief op de classieke, meer uitgebreide hidden movement
spellen is dit een uistekende keus.

is er al een NL versie?
ik heb hem uit engeland moeten bestellen via ebay.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 20 mei 2020, 21:28 
Grote Dalmuti
Avatar gebruiker

Berichten: 2785
Woonplaats: Amersfoort
DaveyJones6913 schreef:
is er al een NL versie?
ik heb hem uit engeland moeten bestellen via ebay.

Er is helaas geen NL versie, wel heeft Ravensburger de regels in het NL online gezet (zie linkje).

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 20 mei 2020, 23:29 
Mr. group pledge
Avatar gebruiker

Berichten: 681
Woonplaats: Kaprijke, België
De video staat als verborgen. Enkel via deze link kan je hem bekijken.

_________________
Mijn BBG-profiel: Klik!
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 24 mei 2020, 11:52 
Grote Dalmuti
Avatar gebruiker

Berichten: 2785
Woonplaats: Amersfoort
Daar kwam ik opeens ook achter, heb het inmiddels aangepast. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 24 mei 2020, 17:56 
Feeling lucky...
Avatar gebruiker

Berichten: 97
Woonplaats: Gelderland
Ziet er leuk uit én relatief goedkoop te krijgen (€29,99 op Zavvi).
Ik vind Fury of Dracula grandioos, maar Brieven uit Whitechappel kon mij totaal niet bekoren. Waar zou je Jaws plaatsen? En brengt Jaws genoeg naar de tafel om een plekje naast deze 2 spellen te rechtvaardigen?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 24 mei 2020, 22:32 
Rooster Booster

Berichten: 86
Woonplaats: amersfoort
met zo weinig plaatsen om te bewegen is dit een stuk lichter in het 'hidden movement'
aspect, en het combineert leuk met de coop elementen voor de helden spelers.
het is zeker een heel ander spel dan die 2 en ik zou zeggen dat geen van beiden
deze vervangen.

ik zou zeggen dat in vergelijking jaws een stuk meer thematisch is en lichter en sneller speelt
dan whitechapel.

in mijn collectie is er plaats voor alle 3.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 24 mei 2020, 23:21 
Grote Dalmuti
Avatar gebruiker

Berichten: 2785
Woonplaats: Amersfoort
Lucky Jack schreef:
Ziet er leuk uit én relatief goedkoop te krijgen (€29,99 op Zavvi).
Ik vind Fury of Dracula grandioos, maar Brieven uit Whitechappel kon mij totaal niet bekoren. Waar zou je Jaws plaatsen? En brengt Jaws genoeg naar de tafel om een plekje naast deze 2 spellen te rechtvaardigen?

Ik plaats het inderdaad in weer een ander genre, omdat het een stuk lichter is aan de ene kant. Maar toch blijft het aangenaam spannend, voor beide partijen om op elkaar te jagen. Het is absoluut anders genoeg, vanwege de twee Acts. Waarbij de keuzes & resultaten uit de eerste helft doorwerken in de 2e.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 25 mei 2020, 02:47 
Feeling lucky...
Avatar gebruiker

Berichten: 97
Woonplaats: Gelderland
Oké, ik ben om. :)
Zojuist besteld!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 25 mei 2020, 11:07 
Rooster Booster

Berichten: 86
Woonplaats: amersfoort
veel plezier ermee :)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 25 mei 2020, 11:14 
Feeling lucky...
Avatar gebruiker

Berichten: 97
Woonplaats: Gelderland
Bedankt! Hij was overigens maar €25,89 bij Bol.com voor Select leden, dus dat was sowieso wel een goede deal! :D

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 25 mei 2020, 17:12 
Rooster Booster

Berichten: 86
Woonplaats: amersfoort
nice! :D


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 30 mei 2020, 15:37 
Sojaboon

Berichten: 21
Was alweer uitverkocht bij bol. Maar goede review, als fan van de film direct zin om hem te spelen.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 30 mei 2020, 18:30 
Feeling lucky...
Avatar gebruiker

Berichten: 97
Woonplaats: Gelderland
Gisteren gespeeld, wat een fantastisch spel! De eerste act is voor beide kampen een spannend kat en muis spel. De tweede act houdt het fris.
Het is inderdaad zoals Bastiaan aangaf een mooie lichtere variant van Fury of Dracula maar thematisch net zo sterk. Een topper!

P.S. de Nederlandse spelregels zijn echt dramatisch vertaald met spelregels die echt verdraaid worden.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 31 mei 2020, 18:58 
Grote Dalmuti
Avatar gebruiker

Berichten: 2785
Woonplaats: Amersfoort
Lucky Jack schreef:
Gisteren gespeeld, wat een fantastisch spel! De eerste act is voor beide kampen een spannend kat en muis spel. De tweede act houdt het fris.
Het is inderdaad zoals Bastiaan aangaf een mooie lichtere variant van Fury of Dracula maar thematisch net zo sterk. Een topper!

P.S. de Nederlandse spelregels zijn echt dramatisch vertaald met spelregels die echt verdraaid worden.

Allereerst bedankt voor het delen van jullie ervaring en de waarschuwing voor de NL spelregels. Die heb ik niet doorgelezen, dus fijn dat je dit deelt.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
20 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Jaws  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Jaws



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®