Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




8 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 18 aug 2011, 17:24 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2508
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review v/h spel Robo Rally, uitgegeven door Avalon Hill Games door Nox Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes - mail mij gerust.
2-8 Spelers
30-45 minuten


Bijlagen:
RoboRally.jpg
RoboRally.jpg [ 194.48 KiB | 947 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 21 aug 2011, 12:29 
www.decktet.com
Avatar gebruiker

Berichten: 1489
Woonplaats: Soesterberg
Ik weet niet goed waarom ik dit spel tot nu toe genegeerd heb, want volgens mij vind ik dit echt een topspel. Ik vind Caribic en Drachendelta ook top, en dit past prima in dat rijtje.

Wat is trouwens de titel van die techno-intro?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 21 aug 2011, 15:00 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2139
Woonplaats: Rotterdam
Wow Dharquen ben jij familie van Jochem Meyer toevallig? op 1 of andere manier doe je me aan hem denken, qua stemgeluid maar ook qua uiterlijk.

Leuke review... kijk maar uit hoe je je uitspreekt over dit spel want je komt zo op de black list :P...


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 21 aug 2011, 15:55 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2508
Woonplaats: Amersfoort
Citaat:
Wat is trouwens de titel van die techno-intro?

Dat was misschien wat te gewaagd, maar da's "Gnomes tinker with time" van Voidsettler.

Citaat:
Wow Dharquen ben jij familie van Jochem Meyer toevallig?

Nee, waardeer zijn shows wel bijzonder, maar geen enkele relatie.
Heb ook veel minder krullen! :lol:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 21 aug 2011, 16:07 
www.decktet.com
Avatar gebruiker

Berichten: 1489
Woonplaats: Soesterberg
Dharquen schreef:
Citaat:
Wat is trouwens de titel van die techno-intro?

Dat was misschien wat te gewaagd, maar da's "Gnomes tinker with time" van Voidsettler.

Ik vond het eigenlijk wel grappig; keihard gebeuk met ondertussen wat lieflijk belletjes getwinkel.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 21 aug 2011, 21:22 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2508
Woonplaats: Amersfoort
Dat was stiekem wel mijn reden om dit nummer te kiezen. :)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 22 aug 2011, 10:01 
Grote Dienaar
Avatar gebruiker

Berichten: 117
Woonplaats: Delft (NL) - Hasselt (BE)
bedankt voor de goede video, dit spel komt op mijn verlanglijstje te staan :-)

_________________
Maar dit geheel terzijde....


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 22 aug 2011, 11:19 
Veenboer
Avatar gebruiker

Berichten: 163
Woonplaats: Zulte
Voor de geïnteresserden,

De Franse webwinkel philibertnet.com verkoopt momenteel de franse versie van dit in grote mate taalonafhankelijk spel voor 9.99 EURO.

http://www.philibertnet.com/roborally-v ... -aise.html

Let wel op. Moderator Piet wist me te vertellen dat het om een goedkopere uitgave gaat, met plastic robotjes in plaats van de metalen robots die je in de andere edities vindt. Maar voor mensen die daar geen aanstoot aan nemen, kan het wel een koopje zijn.

Een heel correcte winkel met een snelle afhandeling.
Verzendkosten naar Belgi├ź 5.50 EURO, gratis vanaf een bestelling van 100 euro.
Verzendkosten naar Nederland 8 EURO, gratis vanaf 150 EURO.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
8 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Robo Rally  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 1 gast


Tags

Robo Rally



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO