Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spel 2019





10 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 18 aug 2011, 17:33 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Ticket to Ride" de Europa Editie, uitgegeven door Days of Wonder, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-5 Spelers
30-60 Minuten Speeltijd

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 00:11 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Vraagje aan jullie, mijn trouwe kijkers.
Onlangs heb ik de Ticket to Ride Deluxe 10th Anniversary Edition gekocht, is er behoefte aan een filmpje waarin ik laat zien "Wat je krijgt voor je geld?"

Laat van je horen!

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 00:36 
2. Android: Netrunner (2012)

Berichten: 3492
Woonplaats: Woerdense Verlaat
Niet noodzakelijk wat mij betreft; reviews vind ik een stuk nuttiger want de inhoud van een doos kan iedereen op BGG wel vinden in de vorm van foto's (en zelfs vrij uitgebreid met allerlei foto's op de website van DoW: http://www.daysofwonder.com/tickettorid ... ary/inside).


Omhoog
Online Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 08:56 
9. Rokoko (2013)

Berichten: 2759
Woonplaats: Dessel
Voor mij persoonlijk ook niet, misschien wel voor de onervaren spelers onder ons ?? Die zetten ook minder snel de stap naar BGG vermoed ik (wegens te onoverzichtelijk ?)
Het heeft bij mij ook een heel tijdje geduurd eer ik de mogelijkheden van BGG ontdekte en benut. En dan ben ik ervan overtuigd dat ik nog heel wat mogelijkheden nog steeds niet ontdekt heb. BGG is niet echt de simpelste site imo maar er staat wel een schat aan informatie op

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 10:04 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1682
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Ik zou zo'n filmpje juist wel waarderen... ik vraag me nog steeds af wat je krijgt voor je geld. Het echt in handen zien van iemand maakt het duidelijker.

_________________
Everybody has the right to play...


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 11:06 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 388
Woonplaats: Boechout
Ik ben vooral benieuwd of je die treinen die daar bij zitten, ook voor uitbreidingen kan gebruiken ... Of zijn deze te groot?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 11:12 
7. The 7th Continent (2017)

Berichten: 3492
Woonplaats: Woerdense Verlaat
Gregg schreef:
Ik ben vooral benieuwd of je die treinen die daar bij zitten, ook voor uitbreidingen kan gebruiken ... Of zijn deze te groot?


Dat kan ik je zo wel vertellen: die zijn te groot. Bij een spoor van 1 of 2 treintjes valt het verschil ik grootte natuurlijk nog niet zo op, maar bij een spoor van bijvoorbeeld 5 treintjes zul je merken dat je veel te weinig ruimte hebt.


Omhoog
Online Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 14:32 
5. Shipyard (2009)

Berichten: 2759
Woonplaats: Dessel
maxitaxi777 schreef:
Gregg schreef:
Ik ben vooral benieuwd of je die treinen die daar bij zitten, ook voor uitbreidingen kan gebruiken ... Of zijn deze te groot?


Dat kan ik je zo wel vertellen: die zijn te groot. Bij een spoor van 1 of 2 treintjes valt het verschil ik grootte natuurlijk nog niet zo op, maar bij een spoor van bijvoorbeeld 5 treintjes zul je merken dat je veel te weinig ruimte hebt.

Inderdaad, dat is het grote probleem. De jubileum editie is zeer mooi maar als je uitbreidingen hebt of wilt is het totaal oninteressant om die te kopen. Treintjes passen inderdaad niet op de uitbreidingsborden

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 02 dec 2014, 16:25 
Geheim Genootschap

Berichten: 1155
Woonplaats: Westmalle
Altijd handig en net zoals Dirk zegt, BBG is zeker geen vlotte instap ...


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 07 dec 2014, 12:59 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Bedankt voor jullie reacties. Omdat er interesse is & het weinig tijd kost, zal ik een kort filmpje maken. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
10 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Ticket to Ride (Europa)  

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

Ticket to Ride Europe



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO