Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spel 2019





9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 22 aug 2011, 11:57 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Runebound 2nd", uitgegeven door Fantasy Flight Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
1-6 Spelers (meer kan ook)
2-3 uur Speeltijd

Deel 1:

Deel 2:


Player Mat Download

_________________
Watch me on Youtube!


Laatst bijgewerkt door Bastiaan_Nox op di 19 jun 2012, 11:28, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 12 okt 2011, 08:16 
Sojaboon
Avatar gebruiker

Berichten: 26
Woonplaats: Bussum
Mooie en heldere uitleg van het spel.. scheelt mij een hoop gedoe als ik mensen wil overhalen dit geweldige spel te spelen.

Bedankt :thumbup:

Ben


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 12 okt 2011, 18:38 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1677
Woonplaats: Delft
Hoi Dharquen,

mooie review van een geweldig spel.

Vraagje over dit spel, althans de uitbreidingen. hoeveel nieuwe kaarten zitten er ongeveer in de uitbreidingen, bv de uitbreidingen met nieuwe monsters?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 13 okt 2011, 10:45 
Sojaboon
Avatar gebruiker

Berichten: 26
Woonplaats: Bussum
Citaat:
hoeveel nieuwe kaarten zitten er ongeveer in de uitbreidingen, bv de uitbreidingen met nieuwe monsters?


Je hebt 6 Challenge Card Set Expansions waarin per set ongeveer 30 nieuwe monsters zitten, nmlk:

*The Dark Forest
*Terrors of the Tomb
*Drakes and Dragonspawn
*Shadows of Margath
*Beasts and Bandits
*Traps and Terrors

Daarnaast heb je 6 Item & Ally Card Set Expansions, 6 Adventure Variants, 6 Character Decks, en 5 Big Board expansions.

Meer info kan je hier vinden : http://en.wikipedia.org/wiki/Runebound


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 13 okt 2011, 11:09 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1677
Woonplaats: Delft
thnxxx voor de uitleg!

30 monsters is wel okey, op bgg zag je vaak maar plaatjes van 7 kaartjes ofzo en dat vond ik wat weinig.. ik vraag voornamelijk naar de monsters omdat mijn medespeler en ik vooral van het groene en gele deck het gevoel hebben de monsters wel te kennen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 13 okt 2011, 11:50 
Sojaboon
Avatar gebruiker

Berichten: 26
Woonplaats: Bussum
Moet er nog wel bij zeggen dat er bij de Challenge Card Set Expansions niet alleen monsters maar ook een paar kaarten met nieuwe events/quests zitten (+- 5).

Daarnaast zitten er in de set "traps en terrors" geen monsters maar enkel vallen, projectielen etc. die een beetje een "Dungeon Search" gevoel aan het spel geven.

Ik persoonlijk heb alle uitbreidingen op één hoop gegooid en heb er toen een paar kaarten uitgehaald die me wat minder aanspraken. :)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 13 okt 2011, 23:02 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
De kleine uitbreidingen zijn zeker de moeite waard. Ze zorgen er inderdaad voor dat voornamelijk het groene en gele avonturen deck veel uitgebreider worden. Daarnaast verandert de verhouding "monsters" tegenover "Encounter/Events" in de richting van de laatste twee. Waardoor de avonturen juwelen regelmatiger ververst worden. Vind ik persoonlijk erg fijn.
En er zitten hele toffe & zware monsters in de nieuwe uitbreidingen, die absoluut de moeite waard zijn!

Wat de hoeveelheid kaarten per mini expansion betref; Benvgastel heeft het helemaal goed! :D

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 25 jan 2013, 21:10 
Horige

Berichten: 10
Woonplaats: Swalmen
Top uitleg, heb alleen nog maar de basis set en speelt al lekker.
Nu maar eens gaan kijken naar de uitbreidingen.
nog vraagje: het doosje wat je gebruikt voor je tokens en miniaturen, is die custom made of te verkrijgen?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 28 jan 2013, 16:02 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Jelmer schreef:
Top uitleg, heb alleen nog maar de basis set en speelt al lekker.
Nu maar eens gaan kijken naar de uitbreidingen.
nog vraagje: het doosje wat je gebruikt voor je tokens en miniaturen, is die custom made of te verkrijgen?

Dat is een "Miyu Stenen" schatkist, die zijn nog wel eens via Marktplaats te vinden. Ik vond het een prachtige kist voor mijn spelonderdelen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Runebound 2nd  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Runebound



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO