Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




394 berichten | Pagina 20 van 27 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 19, 20, 21 ... 27  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 29 maart 2016, 13:35 

Berichten: 5
Woonplaats: Westerlo
The Prodigals Club - Czech Games Edition


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 19 apr 2016, 22:27 
3. Russian Railroads (2013)
Avatar gebruiker

Berichten: 204
Woonplaats: Sint-Job-in-t-Goor (BE)
Wim G. schreef:
Mombasa!

Ik ben hier ook benieuwd naar

Verstuurd vanaf mijn XT1092 met Tapatalk

_________________
"Die Tiere spielen nicht, weil sie jung sind, sondern sie haben eine Jugend, weil sie spielen müssen." - Karl Groos


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 03 mei 2016, 11:53 
Jakkiebak!

Berichten: 59
Woonplaats: Delft
Ik stem op een videoreview van Firefly: the game.
Uiteraard inclusief de uitbreidingen...


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 03 mei 2016, 13:06 
Jakkiebak!

Berichten: 59
Woonplaats: Delft
Nog een lijstje met "wensen":

- Clash of Cultures
- Phantom League
- History of the World (een wat oudere titel van AH)
- Roads & Boats (splotter)
- Antiquity (splotter)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 06 mei 2016, 06:02 
Garnaal

Berichten: 381
Woonplaats: Makkum
Ik ben erg benieuwd naar 'The Staufer Dynasty' van Hans im Glock. :)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 06 mei 2016, 08:18 
4. Grand Austria Hotel (2015)
Avatar gebruiker

Berichten: 204
Woonplaats: Sint-Job-in-t-Goor (BE)
Joel22 schreef:
Ik ben erg benieuwd naar 'The Staufer Dynasty' van Hans im Glock. :)

+1

Verstuurd vanaf mijn XT1092 met Tapatalk

_________________
"Die Tiere spielen nicht, weil sie jung sind, sondern sie haben eine Jugend, weil sie spielen müssen." - Karl Groos


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 06 mei 2016, 09:38 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 5712
Woonplaats: Rijen
Hans en een....
Afbeelding

:shock:


(sorry... kon het niet laten.... :mrgreen: )

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 06 mei 2016, 12:37 
Garnaal

Berichten: 381
Woonplaats: Makkum
BaSL schreef:
Hans en een....
Afbeelding

:shock:


(sorry... kon het niet laten.... :mrgreen: )

Haha geweldig! Ja het is Glück :P kwam ik achter. :P


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 07 mei 2016, 18:53 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
:D Jullie zijn me d'r een paar! :D

Ik heb de titel toegevoegd.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 13:51 
3. Russian Railroads (2013)
Avatar gebruiker

Berichten: 204
Woonplaats: Sint-Job-in-t-Goor (BE)
Signorie :)

_________________
"Die Tiere spielen nicht, weil sie jung sind, sondern sie haben eine Jugend, weil sie spielen müssen." - Karl Groos


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 mei 2016, 16:53 
Avatar gebruiker

Berichten: 324
Woonplaats: Putten
Haha geweldig! Ja het is Glück :P kwam ik achter. :P

Zit je er toch naast... want het is een Glock :wink:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 15 mei 2016, 12:05 
Avatar gebruiker

Berichten: 286
Woonplaats: Emmeloord
Ik kon het zo niet terugvinden, maar op welke manier besluit je eigenlijk welke game je gaat reviewen? Doe je dat zelf en waar je zin in hebt of zijn er invloeden van buiten? Alvast bedankt voor je reactie, ben erg benieuwd.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: ma 16 mei 2016, 12:30 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
MADG0BLIN schreef:
Ik kon het zo niet terugvinden, maar op welke manier besluit je eigenlijk welke game je gaat reviewen? Doe je dat zelf en waar je zin in hebt of zijn er invloeden van buiten? Alvast bedankt voor je reactie, ben erg benieuwd.

Hoi,

In principe beslis ik dat zelf. Ik doe het namelijk in mijn vrije tijd & die is helaas beperkt. Als ik spellen van een uitgever/maker heb mogen ontvangen, probeer ik die altijd wel naar voren te trekken. En daarnaast probeer ik ook de verzoekjes te honoreren, maar dat is soms lastig omdat ik die titels wel ergens vandaan moet toveren. :P

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 13 jul 2016, 10:21 

Berichten: 66
Star Wars : Rebellion graag!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 14 jul 2016, 09:09 
Professor Pimpel

Berichten: 208
Woonplaats: Amersfoort
Shaolin: videoreviews-speluitleg/topic17179.html


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
394 berichten | Pagina 20 van 27 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 19, 20, 21 ... 27  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Wensen & Verzoekjes "Wachtrij"  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL, Dharquen, lecocqdupuis89, Misth, Viva, Willy the Kid

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Tags

Nox spellenzolder wachtlijst verzoekjes



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO