Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




394 berichten | Pagina 21 van 27 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 20, 21, 22 ... 27  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 14 jul 2016, 09:16 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Goozbabs schreef:

Dank je.
Ik heb Star Wars Rebellion inderdaad reeds behandeld. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 14 jul 2016, 09:52 
Avatar gebruiker

Berichten: 1361
Woonplaats: Hoogeveen
Dharquen schreef:
MADG0BLIN schreef:
Ik kon het zo niet terugvinden, maar op welke manier besluit je eigenlijk welke game je gaat reviewen? Doe je dat zelf en waar je zin in hebt of zijn er invloeden van buiten? Alvast bedankt voor je reactie, ben erg benieuwd.

Hoi,

In principe beslis ik dat zelf. Ik doe het namelijk in mijn vrije tijd & die is helaas beperkt. Als ik spellen van een uitgever/maker heb mogen ontvangen, probeer ik die altijd wel naar voren te trekken. En daarnaast probeer ik ook de verzoekjes te honoreren, maar dat is soms lastig omdat ik die titels wel ergens vandaan moet toveren. :P


Misschien dan vanuit de grote wensenlijst een extractie maken van hetgeen je wel hebt (of via lenen snel aan kunt komen?) en zelf ook zou willen reviewen en daarop een finale stemronden doen? Lijkt mij ook jouw de meeste kijkers te geven ;)

_________________
Volg ons El Crosso a Board game Life blog ook op AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: do 14 jul 2016, 11:49 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Ik houd zo nu & dan inderdaad een opschoon poll (loopt nu) om de verzoeklijst aan te passen. Dus ik probeer hem actueel te houden. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 01 aug 2016, 12:32 
Keep Exploring Games
Avatar gebruiker

Berichten: 2030
Woonplaats: Hellevoetsluis
Ik ben erg benieuwd naar je mening over Scythe :)

_________________
Kickstarter voor Adventures on the High Seas:
https://www.kickstarter.com/projects/ma ... -high-seas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 17 okt 2016, 17:30 
Horige

Berichten: 17
Woonplaats: Rotterdam
Van 'bios: genesis' kan ik wel een filmpje gebruiken!
52 pagina's in minuscule lettertjes... *sigh*, ik ga weer verder lezen.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 18 okt 2016, 11:52 
Fabrieksmanager
Avatar gebruiker

Berichten: 835
Woonplaats: Enschede, NL
Meey schreef:
Van 'bios: genesis' kan ik wel een filmpje gebruiken!
52 pagina's in minuscule lettertjes... *sigh*, ik ga weer verder lezen.


Een linkje naar de Living Rules is op deze pagina te vinden: http://www.sierra-madre-games.com/index_SMG36.html. Geen mooie plaatjes, maar wel in een groter font (en/of zelf groter te maken).

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 18 okt 2016, 12:15 
8. The Voyages of Marco Polo (2015)
Avatar gebruiker

Berichten: 204
Woonplaats: Sint-Job-in-t-Goor (BE)
Cottage Garden, ziet er leuk uit

_________________
"Die Tiere spielen nicht, weil sie jung sind, sondern sie haben eine Jugend, weil sie spielen müssen." - Karl Groos


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 18 okt 2016, 12:31 
Horige

Berichten: 17
Woonplaats: Rotterdam
RvdH83 schreef:
Meey schreef:
Van 'bios: genesis' kan ik wel een filmpje gebruiken!
52 pagina's in minuscule lettertjes... *sigh*, ik ga weer verder lezen.


Een linkje naar de Living Rules is op deze pagina te vinden: http://www.sierra-madre-games.com/index_SMG36.html. Geen mooie plaatjes, maar wel in een groter font (en/of zelf groter te maken).


Oh ja, toen ik ging pre-orderen heb ik dat wel gezien maar ik was het weer vergeten, thanx!
Vanmiddag maar even met een goede pot thee erbij de tijd nemen om het te bestuderen :think:.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 22 okt 2016, 11:26 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Meey schreef:
Van 'bios: genesis' kan ik wel een filmpje gebruiken!
52 pagina's in minuscule lettertjes... *sigh*, ik ga weer verder lezen.

Je weet wel wat je me vraagt. :P

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 22 okt 2016, 11:37 
4. The Quest for El Dorado (2017)

Berichten: 3471
Woonplaats: Woerdense Verlaat
Dharquen schreef:
De wachtrij (dankzij jullie stemmen van 20-07-2017):

Jij kijkt in de toekomst :lol:? Dat betekent dat op 20-07-2017 de spellen van deze lijst in elk geval nog niet besproken zijn, jammer :(.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 22 okt 2016, 11:47 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Jullie zijn ook weer messcherp. :P

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 22 okt 2016, 20:39 
Horige

Berichten: 17
Woonplaats: Rotterdam
Dharquen schreef:
Meey schreef:
Van 'bios: genesis' kan ik wel een filmpje gebruiken!
52 pagina's in minuscule lettertjes... *sigh*, ik ga weer verder lezen.

Je weet wel wat je me vraagt. :P


Niet geremd door enig eigen belang :D
Maar met zn tweeen zijn we vandaag een heel eind gekomen.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 06 nov 2016, 09:08 
Jakkiebak!

Berichten: 56
Woonplaats: Oostende
+1 voor Scythe.

Andere waar ik graag eens je mening over hoor:

Gloomhaven
Mechs vs Minions
First Martians (kwestie van tijdig op je lijst te staan :))


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 20 nov 2016, 15:48 
PIONier

Berichten: 2
Ik ben benieuwd of er een Nederlandse uitleg is van Navegador


Bijlagen:
spiel10v-navegador.jpg
spiel10v-navegador.jpg [ 40.06 KiB | 419 keer bekeken ]
Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 22 nov 2016, 11:13 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Ik ga kijken wat ik voor je kan betekenen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
394 berichten | Pagina 21 van 27 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 20, 21, 22 ... 27  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Wensen & Verzoekjes "Wachtrij"  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL, Dharquen, lecocqdupuis89, Misth, Viva, Willy the Kid

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Nox spellenzolder wachtlijst verzoekjes



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO