Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




394 berichten | Pagina 22 van 27 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 21, 22, 23 ... 27  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 22 nov 2016, 22:08 
8. The Voyages of Marco Polo (2015)
Avatar gebruiker

Berichten: 204
Woonplaats: Sint-Job-in-t-Goor (BE)
Lorenzo Il Magnifico ziet er ook interessant uit..

_________________
"Die Tiere spielen nicht, weil sie jung sind, sondern sie haben eine Jugend, weil sie spielen müssen." - Karl Groos


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 02 dec 2016, 14:56 
Avatar gebruiker

Berichten: 286
Woonplaats: Emmeloord
Al plannen om Great Western Trail te doen?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: vr 02 dec 2016, 15:22 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
MADG0BLIN schreef:
Al plannen om Great Western Trail te doen?

Yep. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 06 dec 2016, 09:33 
Avatar gebruiker

Berichten: 286
Woonplaats: Emmeloord
Dharquen schreef:
MADG0BLIN schreef:
Al plannen om Great Western Trail te doen?

Yep. ;)



Ok, mooi. Wacht ik nog even met de regels lezen. ;)

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: di 06 dec 2016, 11:44 
Body & Soul
Avatar gebruiker

Berichten: 1148
Woonplaats: Vorselaar
MADG0BLIN schreef:
Dharquen schreef:
MADG0BLIN schreef:
Al plannen om Great Western Trail te doen?

Yep. ;)



Ok, mooi. Wacht ik nog even met de regels lezen. ;)


Luierik :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
http://www.spelletjesenzo2290.wordpress.com
https://www.facebook.com/Spelletjes.Enzo.2290/
https://www.instagram.com/spelletjes_enzo_2290/?hl=nl


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 11 feb 2017, 19:02 

Berichten: 66
Arkham horror card game graag :)


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 03 mei 2017, 19:48 
Grote Dienaar

Berichten: 112
Woonplaats: Heerlen-Welten
Staat Fabelfruit ook nog op het te-doen lijstje?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 03 mei 2017, 20:58 
Condottiërre
Avatar gebruiker

Berichten: 951
Woonplaats: Doetinchem
Sheila75 schreef:
Staat Fabelfruit ook nog op het te-doen lijstje?

Nou, jij wordt op je wenken bediend :lol:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 03 mei 2017, 21:20 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Het toeval helpt een handje. ;)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 03 mei 2017, 22:45 
Grote Dienaar

Berichten: 112
Woonplaats: Heerlen-Welten
roubosga schreef:
Sheila75 schreef:
Staat Fabelfruit ook nog op het te-doen lijstje?

Nou, jij wordt op je wenken bediend :lol:


Dat is inderdaad super


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 23 mei 2017, 21:37 
Rooster Booster
Avatar gebruiker

Berichten: 97
Woonplaats: Almere
Hoi,

Ga je ook een review doen van Arcadia Quest: Inferno?
Kijk altijd met veel plezier naar je filmpjes en dit wordt mijn eerste niet NL-talige spel, dus ik hoop stiekem van wel!

Groetjes


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 23 mei 2017, 22:56 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Zedaeni schreef:
Hoi,

Ga je ook een review doen van Arcadia Quest: Inferno?
Kijk altijd met veel plezier naar je filmpjes en dit wordt mijn eerste niet NL-talige spel, dus ik hoop stiekem van wel!

Groetjes

Hoi Zedaeni,

Dat weet ik nog niet helemaal zeker, het hangt er een beetje vanaf of Arcadie Quest Inferno veel verschilt van het normale Arcadia Quest. Als dat zo is, zal ik er een filmpje aan wijden. Anders komt er waarschijnlijk een korte uitleg van de Pets.
Mvg Bastiaan.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 27 jun 2017, 15:46 
Sojaboon

Berichten: 21
Woonplaats: Eindhoven
Hoi,

heb je Terraforming Mars al op je To Do lijstje staan :) . Ik ben erg benieuwd naar een Nederlandstalige uitleg en beschrijving.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 28 jun 2017, 09:48 
kooiker

Berichten: 437
HummelM schreef:
Hoi,

heb je Terraforming Mars al op je To Do lijstje staan :) . Ik ben erg benieuwd naar een Nederlandstalige uitleg en beschrijving.

+1


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 29 jun 2017, 14:58 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2447
Woonplaats: Amersfoort
Jazeker, ik heb mijn pijlen erop gericht.
Ik zit alleen even op de distributeur te wachten, zodat ik de Nederlandse editie gelijk kan behandelen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
394 berichten | Pagina 22 van 27 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 21, 22, 23 ... 27  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Wensen & Verzoekjes "Wachtrij"  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL, Dharquen, lecocqdupuis89, Misth, Viva, Willy the Kid

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Nox spellenzolder wachtlijst verzoekjes



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO