Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




17 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 26 sep 2011, 15:32 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Dominion", uitgegeven door 999 Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
30 Minuten Speeltijd


Bijlagen:
dominion-doos.jpg
dominion-doos.jpg [ 22.63 KiB | 1655 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 26 sep 2011, 18:59 
www.decktet.com
Avatar gebruiker

Berichten: 1489
Woonplaats: Soesterberg
Ha! Ik wist wel dat je dit spel leuk zou vinden!

Ook leuk dat je het commentaar aan het einde van de review langer hebt gemaakt en dat je daarbij jezelf weer in beeld neemt. De persoonlijke inzichten aan het einde van een review doen het vaak toch wel voor mij.

Er zit trouwens nog een vertaalfout in de spelregels. Het spel eindigt inderdaad als de stapel provincies op is, maar ook als 3 willekeurige andere stapels op zijn (dus niet persé 3 koninkrijkstapels).

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 26 sep 2011, 19:08 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Ach, als je goed advies krijgt, dan moet je daar natuurlijk wat mee doen. :D

Da's lekker, nog een vertaalfout. Soms vraag ik mij echt af wie men inhuurt om spellen te vertalen, waarschijnlijk dezelfde lui die handleidingen maken voor elektronische apparaten. :P

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 30 sep 2011, 23:10 
Professor Pimpel
Avatar gebruiker

Berichten: 202
Woonplaats: Apeldoorn
Leuk dat je een review van dit spel gemaakt hebt. Heb eigenlijk altijd gedacht dat dit spel niets voor mij zou zijn, maar na het bekijken van het filmpje heb ik die mening bijgesteld. Het staat nu hoog op mijn wishlist en zal dit jaar vast nog wel aangeschaft worden.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 30 sep 2011, 23:12 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Iznogoedh schreef:
Leuk dat je een review van dit spel gemaakt hebt. Heb eigenlijk altijd gedacht dat dit spel niets voor mij zou zijn, maar na het bekijken van het filmpje heb ik die mening bijgesteld. Het staat nu hoog op mijn wishlist en zal dit jaar vast nog wel aangeschaft worden.

Je zal er van genieten! :lol:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 17 dec 2011, 14:48 
Grote Dienaar
Avatar gebruiker

Berichten: 126
Woonplaats: hooglanderveen
wat grappig dat je zegt dat nieuwe spelers worden weg gevaagd, ik kan me namelijk herinneren dat ik met 4 ervaren spelers speelde en het spel gewonnen heb. (ik weet ook niet hoe) maar ik had een deck gemaakt dat zichzelf bijna elke beurt leeg speelde. ik heb het spel maar 1 keer gespeeld dus ik kan niet echt een goed oordeel geven.
wat ik wel leuk vind is dat het er ook in het nederlands is, wat het voor meer mensen toegankelijker maakt. ik denk dat ik deze maar even moet bestellen :)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 17 dec 2011, 15:52 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2135
Woonplaats: Rotterdam
gieli0 schreef:
wat grappig dat je zegt dat nieuwe spelers worden weg gevaagd, ik kan me namelijk herinneren dat ik met 4 ervaren spelers speelde en het spel gewonnen heb. (ik weet ook niet hoe) maar ik had een deck gemaakt dat zichzelf bijna elke beurt leeg speelde. ik heb het spel maar 1 keer gespeeld dus ik kan niet echt een goed oordeel geven.
wat ik wel leuk vind is dat het er ook in het nederlands is, wat het voor meer mensen toegankelijker maakt. ik denk dat ik deze maar even moet bestellen :)


Hoe heet dat ook weer? beginnersgeluk? :P

Over het algemeen weten ervaren spelers welke kaarten er in het spel zijn en welke combinaties werken, dit is echter geen garantie voor overwinning.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 18 dec 2011, 03:09 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
Of Gieli0 is gewoon ontzettend goed in Dominion & heeft veel Magic of andere kaartspel ervaring. :P

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 18 dec 2011, 12:19 
Grote Dienaar
Avatar gebruiker

Berichten: 126
Woonplaats: hooglanderveen
veel magic ervaring. en beginnersgeluk/niemand let op mij.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 19 dec 2011, 13:18 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2467
Woonplaats: Amersfoort
gieli0 schreef:
veel magic ervaring. en beginnersgeluk/niemand let op mij.

Aha! :clap:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 19 dec 2011, 20:43 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1803
Woonplaats: Apeldoorn
Weer een goeie film,goed bezig!!

_________________
http://www.spellenclubapeldoorn.nl
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 24 dec 2011, 20:07 
Professor Pimpel
Avatar gebruiker

Berichten: 202
Woonplaats: Apeldoorn
Naar aanleiding van jou videoreview heb ik het basisspel vorige week aangeschaft en inmiddels zitten de eerste potjes met 2 spelers er op. Ik blijk het inderdaad een leuk spel te vinden. De korte speelduur en het feit dat je elk potje met andere kaarten kan spelen zijn een groot pluspunt.
Enig minpuntje wat ik tot nu toe gevonden heb. Er hadden van mij nog wel meer verschillende koninkrijkkaarten in het basisspel mogen zitten. :wink:
Het spel smaakt naar meer, véél meer!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 24 dec 2011, 23:04 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2135
Woonplaats: Rotterdam
Iznogoedh schreef:
Naar aanleiding van jou videoreview heb ik het basisspel vorige week aangeschaft en inmiddels zitten de eerste potjes met 2 spelers er op. Ik blijk het inderdaad een leuk spel te vinden. De korte speelduur en het feit dat je elk potje met andere kaarten kan spelen zijn een groot pluspunt.
Enig minpuntje wat ik tot nu toe gevonden heb. Er hadden van mij nog wel meer verschillende koninkrijkkaarten in het basisspel mogen zitten. :wink:
Het spel smaakt naar meer, véél meer!


haha dat minpunt wordt iedere keer dat je een uitbreiding koopt een klein beetje verholpen ;)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 dec 2011, 14:02 
Grote Dienaar
Avatar gebruiker

Berichten: 126
Woonplaats: hooglanderveen
ja en er zijn er maar een stuk of 5.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 25 dec 2011, 14:59 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2135
Woonplaats: Rotterdam
als je intrige niet meerekend als uitbreiding ja dan zijn het er 5, en niet in iedere doos zit maar 1 extra koninkrijkkaart, ik meen dat intrige en achterland ieder sowieso 3 extra koninkrijkkaarten tellen. Dus dat zijn volgens mij 9 nieuwe? inclusief tuinen kun je een spel maken met alleen maar koninkrijkkaarten hahahaha. mooi hoor.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
17 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Dominion  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten


Tags

Dominion



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO