Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 05 nov 2011, 03:09 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Ghost Stories", uitgegeven door Repos Productions, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
1-4 Spelers
60 Minuten Speeltijd


Bijlagen:
Ghost Stories.jpg
Ghost Stories.jpg [ 232.72 KiB | 875 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 05 nov 2011, 12:14 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Apeldoorn
2weken geleden gespeeld en voor de sfeer van het spel erg grappig, verder was het tijdens ons spel er niet van gekomen om te winnen, we kregen direct het eerste spook op tafel wat we niet aan konden en daardoor het hele spel achter de feiten aan liepen.

Maar zeker voor herhaling vatbaar, zal vanavond even kijken naar je uitleg film.

_________________
http://www.spellenclubapeldoorn.nl
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 05 nov 2011, 12:21 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Het spel geeft je zeker een goede uitdaging & een portie geluk kan zeer bepalend zijn voor de uitkomst. Ik ben ook heel benieuwd naar de elementen die door de uitbreidingen gebracht worden. Zodra ik hier meer over kan vertellen, laat ik het weten.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 06 nov 2011, 01:08 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Apeldoorn
Ben daar ook wel benieuwd naar ga je die ook video reviewen? en wordt door de uitbreidingen het spel nog lastiger ....

_________________
http://www.spellenclubapeldoorn.nl
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 06 nov 2011, 22:43 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
spellenclubapeldoorn schreef:
Ben daar ook wel benieuwd naar ga je die ook video reviewen? en wordt door de uitbreidingen het spel nog lastiger ....


Ik ga ze ook reviewen (moet ze nog even kopen).
1 v/d uitbreidingen voegt een nieuwe dorpstegel toe & een aantal spoken (dus een kleine aanpassing).
De andere voegt dorpelingen toe & een poort. De dorpelingen moet je redden (geeft bonussen), gaan ze echter dood krijg je een portie ellende. Deze uitbreiding maakt het spel nog lastiger & is dus bedoeld voor degenen die het basisspel lekker onder de knie hebben en toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 06 nov 2011, 23:40 
1. Legendary: A Marvel Deck Building Game (2012)
Avatar gebruiker

Berichten: 1798
Woonplaats: Steenwijk
En bedankt maar weer! Duidelijke uitleg die mijn eerdere vermoedens over het spel alleen maar bevestigen. Mij lijkt het een tof spel maar niemand in mijn omgeving gaat dit waarderen..

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 06 nov 2011, 23:57 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Dat is spijtig. :cry:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 07 nov 2011, 01:34 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2357
Woonplaats: Someren
Ik vond white moon een prima uitbreiding, maar niet noodzakelijk. Het basisspel winnen op het laagste niveau is al moeilijk. Het basisspelers voldoet voor mij dus prima en ik laat white moon dus links liggen.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 07 nov 2011, 21:39 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Apeldoorn
mooie video review, goed gedaan!!!

_________________
http://www.spellenclubapeldoorn.nl
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Ghost Stories  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten


Tags

Ghost Stories



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO