Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




15 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 11 nov 2011, 19:48 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Stronghold", uitgegeven door Portal Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
120-180 Minuten Speeltijd

Deel 1:

Deel 2:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 11 nov 2011, 20:18 
9. Perudo (1987)
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Steenwijk
goed stukje intro! weer zo'n spel als tannhauser..

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 11 nov 2011, 21:23 
8. Puerto Rico (2002)
Avatar gebruiker

Berichten: 251
Woonplaats: Beverwijk
Hartstikke bedankt, heb het spel thuis liggen maar nog niet gespeeld en ook regels nog niet doorgenomen. Ga deze filmpjes zeker aandachtig bekijken.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 12 nov 2011, 03:45 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Jorrit schreef:
goed stukje intro! weer zo'n spel als tannhauser..


Ah, ik hoor dat de brullende gitaren gewillige oren vinden onder de bordspel liefhebbers! (snel opschrijven).
Oh, en dat is trouwens het nummer v/d CD die je bij het spel krijgt! [Crystal Vipers]

Het is net als Tannhauser een 2-speler spel, maar in heel veel opzichten geniet ik veel meer van dit spel. Persoonlijke voorkeur aan de ene kant & het gevoel dat dit spel geeft is ook veel gaver. Bij Stronghold word ik helemaal in de spel wereld gezogen! Dat had ik bij Tannhauser een stuk minder.
Maar beiden zijn het hele degelijke spellen, die naar mijn mening het beste werken met 2 spelers.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 12 nov 2011, 11:36 
3. De Kathedraal (2006)
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Steenwijk
Dharquen schreef:
Jorrit schreef:
goed stukje intro!


Ah, ik hoor dat de brullende gitaren gewillige oren vinden onder de bordspel liefhebbers! (snel opschrijven).
Oh, en dat is trouwens het nummer v/d CD die je bij het spel krijgt! [Crystal Vipers]


Stukken beter dan die techno achtige intro's die er in veel van de andere stukken zitten.. die spoel ik altijd door :D

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 14 nov 2011, 14:52 
Shai-Hulud
Avatar gebruiker

Berichten: 515
Woonplaats: Kaprijke
Power metal is inderdaad vrij geliefd onder boardgamers precies :D (al heb ik even graag harde elektronische muziek, als het maar hard is :p)

Ik had geen idee dat dit spel zo goed uitgewerkt was, zeker een kandidaat voor een volgend 2 speler spel ! Dan zal ik zeker nogmaals de filmpjes bekijken, bedankt !

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 16 nov 2011, 12:34 
6. Antike (2005)
Avatar gebruiker

Berichten: 350
Woonplaats: Kleve
Ik ben om. :thumbup:
Ben gaan zoeken op ebay en heb er 1 gevonden.Kijken of ik hem goedkoop kan kopen. :D

Je zei dat ook de uitbreiding hebt?
Kun je daar ook iets van laten zien?

Bas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 16 nov 2011, 13:34 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1803
Woonplaats: Apeldoorn
Spel ziet er goed uit ik ben enthousiast

_________________
http://www.spellenclubapeldoorn.nl
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 16 nov 2011, 14:06 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Frost schreef:
Ik ben om. :thumbup:
Ben gaan zoeken op ebay en heb er 1 gevonden.Kijken of ik hem goedkoop kan kopen. :D

Je zei dat ook de uitbreiding hebt?
Kun je daar ook iets van laten zien?

De uitbreiding is een setje promo-kaarten, zodat je meer variatie hebt in de Helden (als verdediger).
Voor wat afbeeldingen, zie Stronghold Hero Promo
Veel speelplezier.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 16 nov 2011, 14:45 
5. Cuba (2007)
Avatar gebruiker

Berichten: 350
Woonplaats: Kleve
Ok ik dacht de uitbreiding Undead.

Bas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 16 nov 2011, 16:30 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Die heb ik helaas nog niet, maar ik laat het jullie weten zodra deze binnen is. :)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 21 nov 2011, 17:23 
3. Diplomacy (1959)
Avatar gebruiker

Berichten: 350
Woonplaats: Kleve
Zo het basis spel is gekocht voor 32,50 nieuw in folie.Hopen dat ie het snel opstuurt.
De uitbreiding Undead ben ik misgelopen op 2 cent na. :evil:
Maar die komt nog wel een keer voorbij.

Bas


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 03 dec 2015, 23:24 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Iemand al interesse in de 2nd edition? Ben erg benieuwd naar de verschillen in gameplay. Heb de eerste versie nog nooit gespeeld. Het puntensysteem in de eerste versie vond ik eigenlijk juist wel interessant ipv een duidelijke winnaar in de 2nd edition. De kaartjes in de 2nd edition vind ik er ook wat minder uitzien ipv dat deze geprint zijn in het speelbord. Artwork en componenten zien er wel super uit in de 2nd edition. Nog even wachten op een videoreview.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 04 dec 2015, 01:04 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2554
Woonplaats: Amersfoort
Ik ben er ook heel nieuwsgierig naar... had ik maar meer tijd! :D

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 08 dec 2015, 11:23 
Jakkiebak!

Berichten: 57
Woonplaats: Hillegom
Het is uberhaupt nog wat karig qua reviews. Ook niet raar voor zo'n nieuw spel. Vol verwachting klopt mijn hart.


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
15 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Stronghold  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

Stronghold



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO