Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spel 2019





8 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo 08 jan 2012, 02:06 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Ninjato", uitgegeven door White Goblin Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
60 Minuten Speeltijd

Verduidelijking:
Als je een huis verlaat, neem je alle schatten op jouw ninja-ster mee.
Als je een huis verlaat of faalt, plaats je daarnaast ook nog 1 witte schat terug in het huis (alleen de wachter blijft liggen, de rest wordt afgelegd).

_________________
Watch me on Youtube!


Laatst bijgewerkt door Bastiaan_Nox op di 10 jan 2012, 01:04, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 08 jan 2012, 21:41 
Grote Dienaar
Avatar gebruiker

Berichten: 126
Woonplaats: hooglanderveen
leuk intro! hopelijk ziet je baas het niet ;). grappig dat je het een snel spel vindt, maar waarschijnlijk speel je veel spellen van rond de 4 uur.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 08 jan 2012, 23:09 
9. Perudo (1987)
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Steenwijk
Whaha, zitten de teenagemutantninjaturtlesacceroires ook bij de doos inbegrepen?? :lol:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 08 jan 2012, 23:13 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 6029
Woonplaats: Leusden
gieli0 schreef:
leuk intro! hopelijk ziet je baas het niet ;). grappig dat je het een snel spel vindt, maar waarschijnlijk speel je veel spellen van rond de 4 uur.


Ik heb de ervaring dat veel spellen met deze diepgang een speeltijd van 90-120 minuten hebben. Dan is een uurtje Ninjato inderdaad snel.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: ma 09 jan 2012, 01:10 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Jorrit schreef:
Whaha, zitten de teenagemutantninjaturtlesacceroires ook bij de doos inbegrepen?? :lol:

De meeste wel! :D

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 09 jan 2012, 01:45 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2139
Woonplaats: Rotterdam
LoL, je video's beginnen op die van Tom Vasal te lijken op deze manier ;).

Hoe kom je aan al dat gevaarlijke gereedschap?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 09 jan 2012, 03:01 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2559
Woonplaats: Amersfoort
Beurzen & dump winkels. :)
Wat mannelijke decoratie voor het huis, zullen we maar zeggen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 09 jan 2012, 18:07 
1. Legendary: A Marvel Deck Building Game (2012)
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Steenwijk
Dat lijkt me ook de beste verklaring die je kunt geven. :wink:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
8 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Ninjato  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Ninjato



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO