Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spel 2019





13 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 10 jan 2012, 18:00 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Colosseum", uitgegeven door Days of Wonder, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
3-5 Spelers
90 Minuten Speeltijd

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 10 jan 2012, 20:14 
Bordspel Freak
Avatar gebruiker

Berichten: 5883
Woonplaats: Meerstad (NL)
Cool, dit filmpje zal ik zeker gaan bekijken... zal hem al liggen in de stapel... ben benieuwd!

Hoe ziet jouw week eruit Dharquen, en wat doe je in het dagelijks leven? Vind toch knap dat je zo snel duidelijke uitleg en in deze getallen kan maken... Waar haal je de tijd vandaan, want je speelt lijkt me ook nog eens graag een spelletje.

Gewoon nieuwsgierig :D

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 jan 2012, 21:04 
Bordspel Freak
Avatar gebruiker

Berichten: 5883
Woonplaats: Meerstad (NL)
Nou... het is al een wonder dat ik het vraag hoor ;)

Je hebt wel gelijk hoor, maar blijkbaar denk je aan een review/blogger dat het wat van zelf sprekende is. Als je begrijpt wat ik bedoel..

Ben wel blij met alles, met een review ken je de spelregels nog niet... Een filmpje kan je soms wat beter inbeelden hoe het spel nu speelt.. Met een review kom je weer te weten over andere zaken.. mening, feiten etc.. altijd fijn.

Eigenlijk is beide misschien het beste ;)

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 jan 2012, 21:04 
Bordspel Freak
Avatar gebruiker

Berichten: 5883
Woonplaats: Meerstad (NL)
oh bericht is weg van Dominique :D ..

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 10 jan 2012, 22:09 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 6029
Woonplaats: Leusden
Hijacker schreef:
oh bericht is weg van Dominique :D ..


Opmerkelijk. Je zou verwachten dat die aan de tafel zou blijven plakken. :wink:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: di 10 jan 2012, 23:33 
Burgemeester
Avatar gebruiker

Berichten: 1273
Woonplaats: Leerdam
Waarvan is de in-/outro? Klinkt namelijk niet schlecht.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 11 jan 2012, 00:23 
Locomotief

Berichten: 31
Lijkt me een tof spel!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 11 jan 2012, 00:25 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
Hijacker schreef:
Cool, dit filmpje zal ik zeker gaan bekijken... zal hem al liggen in de stapel... ben benieuwd!

Hoe ziet jouw week eruit Dharquen, en wat doe je in het dagelijks leven? Vind toch knap dat je zo snel duidelijke uitleg en in deze getallen kan maken... Waar haal je de tijd vandaan, want je speelt lijkt me ook nog eens graag een spelletje.

Gewoon nieuwsgierig :D

Ik werk vol in de onregelmatigheid, dus dat geeft mij de gelegenheid om op de meest vreemde uren spellen te spelen en filmpjes te maken. Waar ik de tijd vandaan haal.... ik maak het gewoon. Het maken van dit soort filmpjes vind ik geweldig om te doen. Ik orden mijn eigen spellen verzameling ermee & mijn medemens kan zijn kennis uitbreiden alvorens de zuur verdiende centjes aan spellen te spenderen. Daarnaast krijg ik zoveel positieve reacties, dat die mij ook stimuleren :roll: om filpjes te maken. Momenteel eet, drink en slaap ik bordspellen, behalve op het werk. Dan probeer ik serieus te zijn. (Hetgeen meestal lukt :P )
Willy the Kid schreef:
Waarvan is de in-/outro? Klinkt namelijk niet schlecht.

Die is van Apocalyptica, het nummer "Hope".

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 11 jan 2012, 00:33 
8. Biblios (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 483
Woonplaats: Belsele, BE
Dharquen, ik herken een beetje van mezelf in jou. :D


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 16 jan 2012, 19:06 
6. Stone Age (2008)
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Steenwijk
Na die 7,5 voor Cuba ben ik alleen maar benieuwder geworden naar de spellen die je hoger waardeerd. Ben benieuwd of ik het met je eens ben of niet namelijk..

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 26 mei 2012, 15:17 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1606
Woonplaats: Sterksel
Iemand die dit spel kwijt wil?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 26 mei 2012, 17:01 
Bronzen Meeple
Avatar gebruiker

Berichten: 8462
Woonplaats: Groningen
Xildur schreef:
Iemand die dit spel kwijt wil?


Haha, nee sorry!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 26 mei 2012, 17:09 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1606
Woonplaats: Sterksel
grunnboy schreef:
Xildur schreef:
Iemand die dit spel kwijt wil?


Haha, nee sorry!


Lach maar....

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
13 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Colosseum  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MSN [Bot] en 4 gasten


Tags

Colosseum



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO