Alles over Spiel 2019!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Nederlandse Spellenprijs - nominaties





12 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 06:36 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2525
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Dungeons & Dragons - Castle Ravenloft", uitgegeven door Wizards of the Coast, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
1-5 Spelers
60 Minuten Speeltijd

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 11:58 
3. Ghost Stories (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 483
Woonplaats: Belsele, BE
Lijkt op het eerste zicht enorm veel op Dungeon Run. Juist ?
Daar weliswaar geen monster-miniatuurtjes. :lol:
Terwijl de prijsklasse gelijkaardig is, vermoed ik ?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 12:05 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1676
Woonplaats: Delft
bij dungeon run heb je nog het aspect dat je als ik het goed hebt tijdens het spel al de ander wat kan saboteren en de endgame is ieder voor zich en wordt nog uitgevochten wie met de trofee de dungeon uit komt.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 12:15 
6. Demarrage (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 483
Woonplaats: Belsele, BE
Ja, onder andere. En je trekt bij Dungeon Run ook extra abilities voor je personage, die eenzelfde personage toch keer op keer licht anders doen spelen. Dat zit er hier precies ook niet in.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 12:40 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1676
Woonplaats: Delft
Ik weet denk ik niet helemaal wat je bedoelt, maar volgens mij trek je bij D&D castle ravenloft ook ability's voor je characters.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 13:03 
Zwarte piet

Berichten: 8
Bij Ravenloft kies je ze aan het begin. Tijdens het spelen verandert er niks meer.
Je kunt daar heel aardig mee variƫren, en de karakters spelen sowieso allemaal al compleet verschillend. Een spelletje duurt niet zo lang (in mijn ervaring meestal korter dan het uurtje dat op de doos staat), dus je karakter heeft weinig tijd om saai te worden. :D


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 13:07 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1676
Woonplaats: Delft
En duurt het dan korter dan een uur omdat je dan meestal verloren hebt of is er ook nog wel echt kans om te winnen ?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 13:18 
Zwarte piet

Berichten: 8
Wij hadden meestal wel gewonnen. Als je het spel een beetje door hebt en de karakters op elkaar aanpast is het goed te doen.
Je kunt de moeilijkheidsgraad zelf wat aanpassen door te beginnen met meer of minder tokentjes waarmee je een dood karakter weer terug in het spel kan brengen.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 24 jan 2012, 19:18 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2525
Woonplaats: Amersfoort
Bulak schreef:
Bij Ravenloft kies je ze aan het begin. Tijdens het spelen verandert er niks meer.
Je kunt daar heel aardig mee variƫren, en de karakters spelen sowieso allemaal al compleet verschillend. Een spelletje duurt niet zo lang (in mijn ervaring meestal korter dan het uurtje dat op de doos staat), dus je karakter heeft weinig tijd om saai te worden. :D

Er zijn Avonturen die je in staat stellen tijdens het spel nieuwe Power Kaarten te trekken (zie toevallig mijn voorbeeld).

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 25 jan 2012, 02:34 
Zwarte piet

Berichten: 8
Ah ja dat is ook zo, maar dat zijn uitzonderingen.

(En ik was het vergeten. :D )


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: wo 25 jan 2012, 13:12 
Grote Dienaar
Avatar gebruiker

Berichten: 126
Woonplaats: hooglanderveen
je zegt dat het monster speler gebonden is, betekent dit, dat een monster dat ik bij me heb liggen niet aangevallen kan worden door een medespeler?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 25 jan 2012, 18:06 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2525
Woonplaats: Amersfoort
gieli0 schreef:
je zegt dat het monster speler gebonden is, betekent dit, dat een monster dat ik bij me heb liggen niet aangevallen kan worden door een medespeler?

Nee, het betekend alleen dat de monsters niet bewegen totdat de speler bij wie ze liggen weer aan de beurt is. Iedereen mag monsters aanvallen & de XP verdienen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
12 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Dungeons & Dragons "Castle Ravenloft"  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Tags

Dungeons & Dragons Castle Ravenloft



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO