Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  





11 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 11 mei 2012, 19:29 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2363
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Panic Station", uitgegeven door White Goblin Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
4-6 Spelers
30-40 Minuten Speeltijd


Bijlagen:
Panic Station.jpg
Panic Station.jpg [ 85.21 KiB | 960 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 12 mei 2012, 09:03 
6. Airlines Europe (2011)
Avatar gebruiker

Berichten: 585
Woonplaats: Hove
Weer een mooie en uitgebreide review :thumbup: Ik kan het alleen niet eens zijn met het cijfer - het is één van mijn favoriete spellen geworden, dus ik ben misschien wel wat vooringenomen :)
Waar je wel volkomen gelijk in hebt, is dat de handleiding die er in het begin bij zat een verschrikking was.

Onze groep speelt het regelmatig en wij hebben het gevoel dat het moeilijk is voor de host om de eerste maal iemand te besmetten. Eén keer dat die eerste besmetting achter de rug is, gaat het wel iets makkelijker. in onze laatste spellen gebeuren de besmettingen ook steeds later in het spel.

Nog wat aanvullingen bij je speluitleg:

- Als je bij de start van het spel in je beginhand een parasiet-kaart hebt, mag je onmiddellijk een nieuwe kaart trekken ter vervanging (zodat je opnieuw 5 handkaarten hebt)
- De startspeler speelt in een ronde 2 keer, daarna wordt de parasiet-fase pas uitgevoerd
- In de parasiet-fase rol je slechts éénmaal voor de verplaatsing van alle parasieten. Je rolt dus niet voor elke parasiet apart.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 12 mei 2012, 09:08 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2363
Woonplaats: Amersfoort
Bedankt voor je aanvullingen.
En ik ben blij dat je het niet met me eens bent, want dat biedt de forumleden tenminste een gezond perspectief.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 12 mei 2012, 09:27 
1. Yedo (2012)
Avatar gebruiker

Berichten: 585
Woonplaats: Hove
Jij bedankt voor al die leuke video's :thumbup: Ik gebruik ze vaak als basis om nieuwe spellen aan te leren

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 feb 2013, 18:27 
www.zomerspel.be
Avatar gebruiker

Berichten: 2696
Woonplaats: Oosterzele (B)
Waar ik de nieuwe Nederlandstalige regels van dit spel vinden aub?

_________________
http://ditteriosracedoorspellenland.wordpress.com/
http://www.zomerspel.be


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 26 feb 2013, 20:47 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 1739
Woonplaats: Deerlijk
ditterio schreef:
Waar ik de nieuwe Nederlandstalige regels van dit spel vinden aub?


Op boardgamegeek.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 feb 2013, 20:58 
9. Machi Koro (2012)
Avatar gebruiker

Berichten: 585
Woonplaats: Hove
En een mailtje naar WGG voor een gedrukt exemplaar. Op mijn aanvraag hebben ze me een paar maanden geleden de laatste nieuwe versie opgestuurd.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 26 feb 2013, 23:09 
www.zomerspel.be
Avatar gebruiker

Berichten: 2696
Woonplaats: Oosterzele (B)
Bedankt!

_________________
http://ditteriosracedoorspellenland.wordpress.com/
http://www.zomerspel.be


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 18 maart 2013, 01:15 
Caballero
Avatar gebruiker

Berichten: 776
Woonplaats: Rotterdam
woozle schreef:
En een mailtje naar WGG voor een gedrukt exemplaar. Op mijn aanvraag hebben ze me een paar maanden geleden de laatste nieuwe versie opgestuurd.



Hoeveel versies zijn er nu inmiddels dan? Van wanneer is de laatste?

Ik vind het ook een geweldig spel en de regels die bij mijn kopie zaten vond ik niet onduidelijk als sommige andere mensen. Helaas spelen we het niet zo vaak meer, omdat het voor de Host toch wel lastig blijkt te zijn, onze groep geeft te gretig benzineblikken weg tijdens het ruilen.

_________________
"I am a tattooed sexy dancing monkey"


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 18 maart 2013, 21:25 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2363
Woonplaats: Amersfoort
Voor zover ik weet is er de eerste druk, met nogal slechte regels.
En een herprint, met de nieuwe V2.2 regels, waarin een aantal correcties/verduidelijkingen zijn aangebracht. De spelcomponenten zijn nog hetzelfde, alleen de regels zijn verbeterd.
Deze zijn overigens ook via Boardgamegeek te downloaden.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 18 maart 2013, 21:52 
5. The Manhattan Project (2012)
Avatar gebruiker

Berichten: 585
Woonplaats: Hove
Bored Gaymer schreef:
woozle schreef:
En een mailtje naar WGG voor een gedrukt exemplaar. Op mijn aanvraag hebben ze me een paar maanden geleden de laatste nieuwe versie opgestuurd.



Hoeveel versies zijn er nu inmiddels dan? Van wanneer is de laatste?

Ik vind het ook een geweldig spel en de regels die bij mijn kopie zaten vond ik niet onduidelijk als sommige andere mensen. Helaas spelen we het niet zo vaak meer, omdat het voor de Host toch wel lastig blijkt te zijn, onze groep geeft te gretig benzineblikken weg tijdens het ruilen.


Als je wat Duits kent, zijn de spelregels van Pegasus ook een aanrader. Zeer duidelijk geschreven en ook terug te vinden op BGG.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
11 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Panic Station  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

Panic Station



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO