Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Bordspelogie Reviews en Speluitleggen
https://www.bordspelmania.eu/videoreviews-speluitleg/topic7008.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Bordspelogie [ wo 18 jul 2012, 15:24 ]
Berichttitel:  Bordspelogie Reviews en Speluitleggen

Hallo iedereen

Niet zo lang geleden ben ik begonnen met een nieuw bordspel kanaal op youtube in samenwerking met http://gezelschapsspelen-webshop.be. Onze bedoeling met dit kanaal is puur om mensen te informeren omtrent bordspellen, dit doen we door van elk bordspel 2 video's samen te stellen, namelijk een review en een speluitleg. Dit doen wij omdat een review voor een totaal andere doelgroep is bedoeld als de speluitleg. Met onze reviews proberen wij mensen te weten te laten komen of het betreffende bordspel, een bordspel zou zijn dat zij zouden leuk vinden en dat ze vervolgens zouden kunnen aanschaffen. Dit zijn dus mensen die nog geen beschikking hebben over het betreffende bordspel. Onze speluitleggen, zijn dan juist wel weer bedoeld voor mensen die reeds een spel hebben, maar het niet zien zitten om de volledig spelhandleiding door te worstelen.

Ik weet wel dat dharquen reeds prachtige Nederlandstalige speluitleggen en reviews maakt, maar een minpuntje aan zijn video's vind ik persoonlijk, dat ik vaak verplicht ben om een review van 20 minuten uit te kijken, voordat ik kan concluderen of het spel al dan niet iets voor mij is. En dit probleem wouden we aanpakken in onze videos. Bovendien, hoe meer bordspel video's, hoe beter, want van bordspellen kunnen nooit genoeg krijgen :D

Dit is het kanaal: Bordspelogie, Veel Kijkplezier!

Laat hieronder ook zeker even weten wat je er van vond, zowel vragen, opmerkingen, tips, opbouwende kritiek, alles is welkom :)

Verder ga ik ook nog even voor elk bordspel een appart topic aanmaken, deze topics zijn dan eigenlijk meer bedoeld voor inhoudelijk vragen, omtrent het spel.

Auteur:  Seabie [ wo 18 jul 2012, 15:59 ]
Berichttitel:  Re: Bordspelogie Reviews en Speluitleggen

Helemaal prima dit!

Auteur:  spellenclubapeldoorn [ wo 18 jul 2012, 19:06 ]
Berichttitel:  Re: Bordspelogie Reviews en Speluitleggen

The more the better ;-)

Auteur:  Flash [ wo 18 jul 2012, 19:38 ]
Berichttitel:  Re: Bordspelogie Reviews en Speluitleggen

Welkom op het forum en zoals mijn voorgangers al zeiden: hoe meer filmpje hoe beter!!

Overigens wel grappig om te zien dat we allemaal iets anders uit de filmpjes halen. Ik heb juist die eerste twintig minuten nodig om te kijken of het spel wellicht iets voor mij is, dat haal ik toch met name uit de wijze waarop het spel gespeeld wordt. De uiteindelijke review en beoordeling is voor mij minder belangrijk, omdat dat toch iets persoonlijks is.

Auteur:  Bastiaan_Nox [ do 19 jul 2012, 12:24 ]
Berichttitel:  Re: Bordspelogie Reviews en Speluitleggen

Allereerst welkom op het forum en hulde voor de tijd die je in het maken v/d filmpjes steekt. En ik ben altijd blij om te horen dat er meer mensen enthousiast zijn over de bordspellen.

Het is leuk dat je een andere aanpak hebt en dankzij jouw "kritiek" zal ik voor de liefhebbers voortaan een legenda onderaan mijn filmpjes toevoegen, zodat je in 1x door kan spoelen naar de review.

Heel veel succes met je filmpjes!

Auteur:  Willy the Kid [ do 19 jul 2012, 12:33 ]
Berichttitel:  Re: Bordspelogie Reviews en Speluitleggen

Ik kan nu al zien dat jullie een ander soort spellen behandelen, dus ik denk dat jullie zelfs wat dat betreft niet heel erg in elkaars vaarwater komen te zitten. Veel plezier vooral bij het maken, want dat moet je er uiteindelijk toch wel een beetje bij hebben.

Auteur:  helena [ vr 20 jul 2012, 12:11 ]
Berichttitel:  Re: Bordspelogie Reviews en Speluitleggen

Heel leuk! Ik bekijk altijd met plezier de filmpjes van Dharquen, maar omdat deze filmpjes er weer anders uitzien en andere spellen behandelen is het een prima aanvulling. Ga zo door !

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/