Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




14 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo 29 jul 2012, 18:44 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2351
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Chaos in the Old World", uitgegeven door Fantasy Flight Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
3-4 Spelers
90-120 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:57
* Opzetten v/h Spel - 03:27
* Speluitleg - 08:12
* Review - 24:56


Bijlagen:
chaos.jpg
chaos.jpg [ 44.93 KiB | 889 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Online Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 31 jul 2012, 01:31 
10. Formula Dé (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 483
Woonplaats: Belsele, BE
Auw, oorpijn. :crazy:

:wink: :lol:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 31 jul 2012, 09:24 
5. Tikal (1999)
Avatar gebruiker

Berichten: 1798
Woonplaats: Steenwijk
Kan er niet opkomen... van wie is het nummer???

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 31 jul 2012, 18:09 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2351
Woonplaats: Amersfoort
Jorrit schreef:
Kan er niet opkomen... van wie is het nummer???

Apocalyptica - nummer "Distraction"

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Online Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 31 jul 2012, 20:56 
7. Descent: Journeys in the Dark (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 253
Woonplaats: Nieuwegein
Heerlijke band trouwens, met als topper Path 2, samen met Sandra van the Guano Apes, een heerlijke combi.

_________________
How much experience do i get for the bard?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 31 jul 2012, 23:07 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4110
Woonplaats: Emmeloord
RebelMage schreef:
Heerlijke band trouwens, met als topper Path 2, samen met Sandra van the Guano Apes, een heerlijke combi.

Ik dacht even dat mijn speaker defect was, maar dit is dus bewust zo bedacht begrijp ik. Smaken verschillen gelukkig. :wink:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 01 aug 2012, 00:25 
8. Ghost Stories (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 253
Woonplaats: Nieuwegein
Gelukkig wel, anders wordt het steeds zo druk bij dezelfde bands.
Maar er is toch niets mis met een stel klassiek geschoolde cellisten die metal maken op een paar honderd jaar oude cello's? :)

_________________
How much experience do i get for the bard?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 01 aug 2012, 12:34 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4110
Woonplaats: Emmeloord
RebelMage schreef:
Maar er is toch niets mis met een stel klassiek geschoolde cellisten die metal maken op een paar honderd jaar oude cello's? :)

Het is wel erg origineel bedacht dat moet ik ze nageven, maar geef mij dan maar zoiets:



Bastiaan, kan je dat niet ergens onder monteren? :wink:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 02 aug 2012, 10:35 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2351
Woonplaats: Amersfoort
Ik zal eens kijken of ik een spel heb dat hier bij past. :)

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Online Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 28 aug 2012, 11:31 
PIONier

Berichten: 4
Woonplaats: Amersfoort
Naar aanleiding van (o.a.) jouw review heb ik dit spel gekocht en afgelopen vrijdag gespeeld. Ik vond hem erg leuk spelen en ik zie inderdaad veel opties om andere tactieken toe te passen. Ook het feit dat alle vier de demonen een iets andere aanpak hebben, maakt dit wat mij betreft een prima spel om vaker op tafel te leggen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 28 aug 2012, 11:41 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2351
Woonplaats: Amersfoort
chevalric schreef:
Naar aanleiding van (o.a.) jouw review heb ik dit spel gekocht en afgelopen vrijdag gespeeld. Ik vond hem erg leuk spelen en ik zie inderdaad veel opties om andere tactieken toe te passen. Ook het feit dat alle vier de demonen een iets andere aanpak hebben, maakt dit wat mij betreft een prima spel om vaker op tafel te leggen.

Blij te horen dat je er ook van geniet!
Veel speelplezier.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Online Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 29 aug 2012, 11:28 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1675
Woonplaats: Delft
Ik hoop het binnenkort te spelen, ook net nieuw, erg veel zin in!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 23 jul 2013, 20:15 
Hell Yeah !!!
Avatar gebruiker

Berichten: 650
Woonplaats: Heusden (BE)
Dit weekend gespeeld. Na een onwennige start toch goed in het spel geraakt.

Iets anders dan wat ik normaal speel en goed bevallen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 25 jul 2013, 14:55 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2351
Woonplaats: Amersfoort
Tof om te horen, ik blijf het ook een gaaf spel vinden.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Online Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
14 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Chaos in the Old World  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Dharquen en 3 gasten


Tags

Chaos in the Old World



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO