Alles over Spiel 2019!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Nederlandse Spellenprijs - nominaties





11 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 03 aug 2012, 13:02 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2521
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Lords of Waterdeep", uitgegeven door Wizards of the Coast, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-5 Spelers
60-90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:59
* Opzetten v/h Spel - 02:39
* Speluitleg - 06:01
* Review - 13:51


Bijlagen:
Lords of Waterdeep.jpg
Lords of Waterdeep.jpg [ 64.14 KiB | 1148 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 05 aug 2012, 11:10 
www.decktet.com
Avatar gebruiker

Berichten: 1489
Woonplaats: Soesterberg
Goede review, bedankt!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 06 aug 2012, 11:05 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1676
Woonplaats: Delft
Ik deel je mening, geweldig spel dat hier nog zeer vaak uit de kast zal komen. De boxindeling is idd geweldig behalve het terugzetten van de 1-muntjes en de overwinningspuntenfiches, die heb ik hier uiteindelijk gewoon in ziplock zakjes gedaan maar zelfs dat past nog prima in de doos erbij ^^

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 06 aug 2012, 13:22 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2139
Woonplaats: Rotterdam
missiloon schreef:
Ik deel je mening, geweldig spel dat hier nog zeer vaak uit de kast zal komen. De boxindeling is idd geweldig behalve het terugzetten van de 1-muntjes en de overwinningspuntenfiches, die heb ik hier uiteindelijk gewoon in ziplock zakjes gedaan maar zelfs dat past nog prima in de doos erbij ^^


Ja deze wil ik graag eens een keertje spelen, ziet er ook uit als een lekker in elkaar zittend spelletje.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 06 aug 2012, 13:26 
-----
Avatar gebruiker

Berichten: 49
Woonplaats: Eindhoven
missiloon schreef:
geweldig spel dat hier nog zeer vaak uit de kast zal komen.

Heb je het toevallig al een keer met twee spelers gespeeld? Zo ja, hoe is het dan?

Heb verschillende reviews zitten kijken, en ben geïnteresseerd in het spel, maar heb mijn twijfels over de (her)speelbaarheid met twee spelers.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 06 aug 2012, 14:38 
Avatar gebruiker

Berichten: 551
Woonplaats: Lille - BE
Met z'n tweeën gaat het razendsnel, ook erg leuk vind ik persoonlijk.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 06 aug 2012, 16:41 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1676
Woonplaats: Delft
Ik heb het spel nog niet met zijn 2en geprobeerd alleen nog maar met 3 en zaterdag voor eerst met 5

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 06 aug 2012, 22:32 
-----
Avatar gebruiker

Berichten: 49
Woonplaats: Eindhoven
arne schreef:
Met z'n tweeën gaat het razendsnel, ook erg leuk vind ik persoonlijk.

Bedankt voor de feedback.

missiloon schreef:
Ik heb het spel nog niet met zijn 2en geprobeerd alleen nog maar met 3 en zaterdag voor eerst met 5

Mocht je het met zijn tweeën gespeeld hebben, dan houd ik me aanbevolen voor je mening.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 01 sep 2012, 20:34 
10. Mage Knight Board Game (2011)
Avatar gebruiker

Berichten: 903
Woonplaats: Heemskerk
Mijn vrouw en ik hebben het gisteren met z'n tweeen gespeeld ... En toen meteen nog eens... En vandaag weer drie keer!
Ook met twee mensen is het erg leuk: je zit elkaar net niet TE veel in het vaarwater en het speelt lekker snel weg!
Een aanrader dus :D

_________________
This is what happens when you find a stranger in the Alps!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: za 01 sep 2012, 21:11 
9. Legendary: A Marvel Deck Building Game (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 253
Woonplaats: Nieuwegein
Tot nu toe 1 keer met 2 personen gespeeld en meteen kwam er een 184-184 score uit. :P
Ik moet om het weer te spelen wel nog even wachten tot ik hem weer terugkrijg van Dharquen. :mrgreen:

_________________
How much experience do i get for the bard?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 01 sep 2012, 21:29 
6. Pyramidis (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 554
Woonplaats: Bredene
Voor ik tot aankoop over ging, wou ik deze eerst eens spelen. Dankzij Arne is me dit ook gelukt. Ondertussen heb ik het spel zelf in de rekken staan en iedereen met wie ik het gespeeld heb, is er zot van. Vlot, makkelijk om uit te leggen en een mooi spel.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
11 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Lords of Waterdeep  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Tags

Lords of Waterdeep



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO