Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




11 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 04 okt 2012, 22:58 
Phreak

Berichten: 128
Woonplaats: Vinkel (NL)
De eerste review van 'Lord of the Boards' ;)

Eindelijk, en er zullen er meer komen.
Laat me weten wat je ervan vindt!




Wordt lid op http://www.facebook.com/LordOfTheGameBoards


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 08:09 
Avatar gebruiker

Berichten: 761
Woonplaats: Steenwijk
Ziet er goed uit :thumbup:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 09:50 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 213
Woonplaats: Best
thumbs up +1


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 11:29 
Diner Jouant
Avatar gebruiker

Berichten: 2413
Woonplaats: Zaandam
Phreakyhamster schreef:
Eindelijk, en er zullen er meer komen.
Laat me weten wat je ervan vindt!

Ik zit al sinds de teaser te wachten op de mening van 'een meisje'. En tenzij mijn ogen en oren mij bedriegen zie ik daar toch echt 'een jongetje' in de filmpjes....?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 11:58 
3. Carcassonne (2000)
Avatar gebruiker

Berichten: 1740
Woonplaats: Noord-Brabant
Alleen maar goed dat meer mensen videospeluitleg gaan geven. Zo komen er eerder meer spellen aan bod.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 12:08 
Phreak

Berichten: 128
Woonplaats: Vinkel (NL)
cymric schreef:
Ik zit al sinds de teaser te wachten op de mening van 'een meisje'. En tenzij mijn ogen en oren mij bedriegen zie ik daar toch echt 'een jongetje' in de filmpjes....?


Hey Cymric, dan heb je dus niet alles gezien ...

_________________
http://www.facebook.com/LordOfTheGameBoards


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 12:21 
Condottiërre
Avatar gebruiker

Berichten: 950
Woonplaats: Beverwijk
Goede recensie!

_________________
We live to survive our paradoxes


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 12:46 
Website beheerder
Avatar gebruiker

Berichten: 1666
Woonplaats: Hengelo - NL
Allereerst prima review! Beeldkwaliteit is prima en goede samenstelling van de review. Enkele puntjes zijn toch dat je wel wat vaak euh zegt en je houding is nog wat onwennig maar dat komt vast wel goed. :P

WTULTC schreef:
Alleen maar goed dat meer mensen videospeluitleg gaan geven. Zo komen er eerder meer spellen aan bod.


Dit is niet gezegd, aangezien deze al door Nox's Spellenzolder is uitgelegd.

Een andere kijk krijg je wel en dat juich ik alleen maar toe maar als Lord of the Boards alleen begint te morrelen in de 400 recensies van bordspellen die Bastiaan al heeft gedaan, dan zie ik verder geen toegevoegde waarde dan dat er alleen vanuit een ander oogpunt gekeken wordt en de conclusie achteraf (Yay or Nay!)

Dit wetende zouden jullie eens samen kunnen spreken om de load aan spellen te verdelen en dat een ieder met zijn eigen stijl een conclusie geeft over het spel maar dat er alleen één speluitleg is gedaan door één van jullie. Een soort team-up net als Tom Vasel en Ryan Metzler. Dit is een voorstel want jullie bepalen nog altijd wat je zelf doet maar ik zou dit handiger vinden.

Ik zou misschien een paar speluitleg video's bekijken maar als ik het spel al uitgelegd hebt gezien (bij één van beide of zelfs in het Engels/Duits) en eventueel al gespeeld heb dan zal ik naar het eind skippen om alleen de conclusie aan te horen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 13:35 
Diner Jouant
Avatar gebruiker

Berichten: 2413
Woonplaats: Zaandam
Phreakyhamster schreef:
Hey Cymric, dan heb je dus niet alles gezien ...

Niet de laatste 20 seconden, nee. Mijn excuses daarvoor, maar Hoogspanning is voor mij zulke gesneden koek dat ik niet meer dan een paar minuten in een video kijk en dan vlug doorspoel. Jouw optreden heb ik dus gemist.

En ik blijf erbij dat ik een andere voorstelling had na de teaser... Maar dat is bij deze rechtgezet.

Trouwens, na even wat foto's op je website te hebben bekeken (waar een paar bijzonder fraaie exemplaren tussenzitten, mijn complimenten): is dat niet iets voor een videoformat? Gigantic sexy women versus Boardgame Bits? Lijkt me een goede tegenhanger voor die gemaakt-verontwaardige preutsheid van Tom Vasel :twisted: ...


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 15:03 
Phreak

Berichten: 128
Woonplaats: Vinkel (NL)
Hey Geeks,

bedankt voor alle reakties, zeker handig!

Even voor de duidelijkheid ben ik de jongen met het brabantse accent in de video's en is mijn wederhelft de beeldschone dame die af en toe een spelletje mee moet spelen ;)

Funkenschlag moest mijn eerste review zijn, en ik heb er eerst nog wat andere gedaan zodat ik wat meer houvast heb ... na die komen wat nieuwere spellen en natuurlijk zoek ik spellen die Nox nog niet heeft gedaan .. dat valt niet mee trouwens! ;)
En ik sta open voor suggesties!

Grtz

_________________
http://www.facebook.com/LordOfTheGameBoards


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 05 okt 2012, 15:27 
Diner Jouant
Avatar gebruiker

Berichten: 2413
Woonplaats: Zaandam
Ach so, weer wat geleerd. Ik dacht juist dat 'Phreakyhamster' de dame aan het einde was, en de jongen haar vriend. De relatie was er wel, maar andersom 8).


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
11 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Tags

999 Games, Hoogspanning



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO