Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning
https://www.bordspelmania.eu:443/videoreviews-speluitleg/topic7602.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Phreakyhamster [ do 04 okt 2012, 22:58 ]
Berichttitel:  Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

De eerste review van 'Lord of the Boards' ;)

Eindelijk, en er zullen er meer komen.
Laat me weten wat je ervan vindt!




Wordt lid op http://www.facebook.com/LordOfTheGameBoards

Auteur:  Aras [ vr 05 okt 2012, 08:09 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Ziet er goed uit :thumbup:

Auteur:  Distefano [ vr 05 okt 2012, 09:50 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

thumbs up +1

Auteur:  cymric [ vr 05 okt 2012, 11:29 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Phreakyhamster schreef:
Eindelijk, en er zullen er meer komen.
Laat me weten wat je ervan vindt!

Ik zit al sinds de teaser te wachten op de mening van 'een meisje'. En tenzij mijn ogen en oren mij bedriegen zie ik daar toch echt 'een jongetje' in de filmpjes....?

Auteur:  WTULTC [ vr 05 okt 2012, 11:58 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Alleen maar goed dat meer mensen videospeluitleg gaan geven. Zo komen er eerder meer spellen aan bod.

Auteur:  Phreakyhamster [ vr 05 okt 2012, 12:08 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

cymric schreef:
Ik zit al sinds de teaser te wachten op de mening van 'een meisje'. En tenzij mijn ogen en oren mij bedriegen zie ik daar toch echt 'een jongetje' in de filmpjes....?


Hey Cymric, dan heb je dus niet alles gezien ...

Auteur:  usurper [ vr 05 okt 2012, 12:21 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Goede recensie!

Auteur:  Mistharfare [ vr 05 okt 2012, 12:46 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Allereerst prima review! Beeldkwaliteit is prima en goede samenstelling van de review. Enkele puntjes zijn toch dat je wel wat vaak euh zegt en je houding is nog wat onwennig maar dat komt vast wel goed. :P

WTULTC schreef:
Alleen maar goed dat meer mensen videospeluitleg gaan geven. Zo komen er eerder meer spellen aan bod.


Dit is niet gezegd, aangezien deze al door Nox's Spellenzolder is uitgelegd.

Een andere kijk krijg je wel en dat juich ik alleen maar toe maar als Lord of the Boards alleen begint te morrelen in de 400 recensies van bordspellen die Bastiaan al heeft gedaan, dan zie ik verder geen toegevoegde waarde dan dat er alleen vanuit een ander oogpunt gekeken wordt en de conclusie achteraf (Yay or Nay!)

Dit wetende zouden jullie eens samen kunnen spreken om de load aan spellen te verdelen en dat een ieder met zijn eigen stijl een conclusie geeft over het spel maar dat er alleen één speluitleg is gedaan door één van jullie. Een soort team-up net als Tom Vasel en Ryan Metzler. Dit is een voorstel want jullie bepalen nog altijd wat je zelf doet maar ik zou dit handiger vinden.

Ik zou misschien een paar speluitleg video's bekijken maar als ik het spel al uitgelegd hebt gezien (bij één van beide of zelfs in het Engels/Duits) en eventueel al gespeeld heb dan zal ik naar het eind skippen om alleen de conclusie aan te horen.

Auteur:  cymric [ vr 05 okt 2012, 13:35 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Phreakyhamster schreef:
Hey Cymric, dan heb je dus niet alles gezien ...

Niet de laatste 20 seconden, nee. Mijn excuses daarvoor, maar Hoogspanning is voor mij zulke gesneden koek dat ik niet meer dan een paar minuten in een video kijk en dan vlug doorspoel. Jouw optreden heb ik dus gemist.

En ik blijf erbij dat ik een andere voorstelling had na de teaser... Maar dat is bij deze rechtgezet.

Trouwens, na even wat foto's op je website te hebben bekeken (waar een paar bijzonder fraaie exemplaren tussenzitten, mijn complimenten): is dat niet iets voor een videoformat? Gigantic sexy women versus Boardgame Bits? Lijkt me een goede tegenhanger voor die gemaakt-verontwaardige preutsheid van Tom Vasel :twisted: ...

Auteur:  Phreakyhamster [ vr 05 okt 2012, 15:03 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Hey Geeks,

bedankt voor alle reakties, zeker handig!

Even voor de duidelijkheid ben ik de jongen met het brabantse accent in de video's en is mijn wederhelft de beeldschone dame die af en toe een spelletje mee moet spelen ;)

Funkenschlag moest mijn eerste review zijn, en ik heb er eerst nog wat andere gedaan zodat ik wat meer houvast heb ... na die komen wat nieuwere spellen en natuurlijk zoek ik spellen die Nox nog niet heeft gedaan .. dat valt niet mee trouwens! ;)
En ik sta open voor suggesties!

Grtz

Auteur:  cymric [ vr 05 okt 2012, 15:27 ]
Berichttitel:  Re: Lord of the Boards - Funkenschlag / Hoogspanning

Ach so, weer wat geleerd. Ik dacht juist dat 'Phreakyhamster' de dame aan het einde was, en de jongen haar vriend. De relatie was er wel, maar andersom 8).

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/