Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




9 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 26 okt 2012, 14:38 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Stenen Tijdperk", uitgegeven door 999 Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:51
* Opzetten v/h Spel - 02:23
* Speluitleg - 09:22
* Review - 15:11


Bijlagen:
Stenen Tijdperk.jpg
Stenen Tijdperk.jpg [ 296.86 KiB | 1213 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 okt 2012, 14:40 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1801
Woonplaats: Apeldoorn
TOP spel wordt bijna iedere maand wel een keer gespeeld op onze club! ;-)

_________________
http://www.spellenclubapeldoorn.nl
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 okt 2012, 15:19 
9. Carson City (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 2424
Woonplaats: De Goorn
Hoop deze morgen te spelen op het Spellenspektakel.

Mooi filmpje weer, had alleen wel wat muziek van de Queens of the Stone Age verwacht bij het intro :D

_________________
Volg Ameritrash.nl onze website, facebook, Twitter en instagram!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 26 okt 2012, 18:50 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Flash schreef:
Mooi filmpje weer, had alleen wel wat muziek van de Queens of the Stone Age verwacht bij het intro :D

Die had ik niet, sorry. :lol:

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 24 dec 2013, 15:31 
Geheim Genootschap

Berichten: 1046
Woonplaats: Den haag
Afgelopen weekend gekregen voor mijn verjaardag en gister gespeeld.
Tof spel! Het zal wel even duren voor je een eigen tactiek hebt ontwikkeld voor de eind puntentelling.

Ergens rond 4.25minuut leg je speciale huttenkaart uit waarbij je grondstoffen krijgt. Zitten deze kaarten in de uitbreiding? Ik ben ze namelijk nog niet tegengekomen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 24 dec 2013, 19:49 
9. Rokoko (2013)

Berichten: 2648
Woonplaats: Dessel
suzanne24 schreef:
Afgelopen weekend gekregen voor mijn verjaardag en gister gespeeld.
Tof spel! Het zal wel even duren voor je een eigen tactiek hebt ontwikkeld voor de eind puntentelling.

Ergens rond 4.25minuut leg je speciale huttenkaart uit waarbij je grondstoffen krijgt. Zitten deze kaarten in de uitbreiding? Ik ben ze namelijk nog niet tegengekomen.

Die huttenkaarten zitten inderdaad in de uitbreiding 'Talisman'

_________________
elke 3de vrijdag en 1e zaterdag van de maand : spelavond in taverne Den Anker in Beerse (gratis toegang !)


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 24 dec 2013, 19:59 
Geheim Genootschap

Berichten: 1046
Woonplaats: Den haag
Ok, bedankt!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 16 nov 2014, 16:24 
Sojaboon
Avatar gebruiker

Berichten: 26
Woonplaats: Lemmer
Ik heb het spel net binnen. Bedankt voor je goede uitleg, heel handig!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 16 nov 2014, 16:37 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Sasja157 schreef:
Ik heb het spel net binnen. Bedankt voor je goede uitleg, heel handig!

Geen dank. Veel speelplezier!

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
9 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Stenen Tijdperk  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Tags

Stenen Tijdperk



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO