Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Geronimo





14 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: wo 14 nov 2012, 19:57 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2567
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Lino", uitgegeven door Giuoco, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2 Spelers
20 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:42
* Opzetten v/h Spel - 01:28
* Speluitleg - 02:23
* Review - 07:20

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 14 nov 2012, 22:01 
8. Agricola (2007)
Avatar gebruiker

Berichten: 1808
Woonplaats: Noord-Brabant
Ik hoor je niet praten op dit filmpje. Bij de vorige 2 filmpjes was je stemgeluid ook al minder dan normaal.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 14 nov 2012, 22:06 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2567
Woonplaats: Amersfoort
WTULTC schreef:
Ik hoor je niet praten op dit filmpje. Bij de vorige 2 filmpjes was je stemgeluid ook al minder dan normaal.

Dat is vreemd, ik hoor het wel...
Wat het stemgeluid betreft, ik ben aan het experimenteren met een voice recorder & microfoons. Om stabieler geluid te krijgen, vandaar. :P

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 14 nov 2012, 22:10 
..........
Avatar gebruiker

Berichten: 6034
Woonplaats: Leusden
Dharquen schreef:
Dat is vreemd, ik hoor het wel...


Ik hoor jouw stem goed. Je klinkt nu wel wat 'doffer' dan voorheen (bij gebrek aan een beter woord).


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: wo 14 nov 2012, 22:35 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2567
Woonplaats: Amersfoort
Erwin schreef:
Dharquen schreef:
Dat is vreemd, ik hoor het wel...


Ik hoor jouw stem goed. Je klinkt nu wel wat 'doffer' dan voorheen (bij gebrek aan een beter woord).

Mee eens, komt door de microfoon vrees ik. We gaan verder experimenteren.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 14 nov 2012, 23:53 
3. Carcassonne (2000)
Avatar gebruiker

Berichten: 1808
Woonplaats: Noord-Brabant
Uhm.. Ik zal dit filmpje en het filmpje van Bloqs morgen eens op de pc bekijken, want op mijn mobiel hoor ik je stem niet meer. Bij de andere filmpjes had ik daar eerst nooit last van.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 15 nov 2012, 01:53 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2567
Woonplaats: Amersfoort
WTULTC schreef:
Uhm.. Ik zal dit filmpje en het filmpje van Bloqs morgen eens op de pc bekijken, want op mijn mobiel hoor ik je stem niet meer. Bij de andere filmpjes had ik daar eerst nooit last van.

Dat is merkwaardig. Jullie zouden er niets van moeten kunnen merken, dat ik apart geluidsbanden gebruik. Want het filmpje verander ik nog steeds in MP4, die via Youtube ge-upload worden.
Ik zal eens gaan kijken op het www of daar iets over dit fenomeen te vinden is.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 15 nov 2012, 09:50 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4132
Woonplaats: Emmeloord
WTULTC schreef:
Uhm.. Ik zal dit filmpje en het filmpje van Bloqs morgen eens op de pc bekijken, want op mijn mobiel hoor ik je stem niet meer. Bij de andere filmpjes had ik daar eerst nooit last van.

Ik heb om mijn tablet geen problemen overigens.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 15 nov 2012, 09:55 
5. De Kolonisten van Catan (0)

Berichten: 21
Woonplaats: Rozenburg ZH
Je achtergrondgeluiden hoor ik prima, maar je stem is ook bij mij verdwenen.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 15 nov 2012, 10:00 
Hazelnoot Ridder
Avatar gebruiker

Berichten: 683
Op de iPhone problemen met het geluid. iPhone in combi met Apple TV geen problemen. Alleen een beetje zacht stemgeluid

_________________
Ik speel niet om te winnen. Ik speel voor het genot. En als ik dan win dan geniet ik enorm.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 15 nov 2012, 12:06 
kooiker

Berichten: 465
Wat mij betreft mag je je oude manier van inspreken weer gaan gebruiken, dat klonk heel helder. Nu is het stemgeluid zo dof dat ik moeite heb om het te volgen en dat is jammer.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 16 nov 2012, 02:47 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2567
Woonplaats: Amersfoort
NielsZW schreef:
Op de iPhone problemen met het geluid. iPhone in combi met Apple TV geen problemen. Alleen een beetje zacht stemgeluid

Ik heb een vaag idee wat het kan zijn, kan iemand bevestigen of ze wel geluid hebben bij de Medieval Massacre (in de sectie "Uitgevers") en niet bij bijvoorbeeld Dobble?

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 16 nov 2012, 08:45 
Hazelnoot Ridder
Avatar gebruiker

Berichten: 683
Dharquen schreef:
Medieval Massacre (in de sectie "Uitgevers") en niet bij bijvoorbeeld Dobble?


Dobble geen geluid. Bedoel je niet Medieval Madness? Zo ja, geen geluid. Zo nee, heb je een link want ik kan Medieval Massacre niet vinden.

_________________
Ik speel niet om te winnen. Ik speel voor het genot. En als ik dan win dan geniet ik enorm.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: vr 16 nov 2012, 13:05 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2567
Woonplaats: Amersfoort
NielsZW schreef:
Dharquen schreef:
Medieval Massacre (in de sectie "Uitgevers") en niet bij bijvoorbeeld Dobble?


Dobble geen geluid. Bedoel je niet Medieval Madness? Zo ja, geen geluid. Zo nee, heb je een link want ik kan Medieval Massacre niet vinden.

Ik bedoelde inderdaad Madness.
Bedankt voor de moeite, dan ga ik nog iets anders proberen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
14 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Lino  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Tags

Lino



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO