Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Nederlandse Spellenprijs - nominaties





11 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 22 nov 2012, 18:29 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2279
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "City of Horror", uitgegeven door Repos Productions, door Nox' Spellenzolder.
Verdeler: Asmodee
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
3-6 Spelers
90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:50
* Opzetten v/h Spel - 02:10
* Speluitleg - 02:52
* Review - 10:26


Bijlagen:
city-of-horror-5.jpg
city-of-horror-5.jpg [ 35.49 KiB | 869 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 23 nov 2012, 11:00 
Phoenix
Avatar gebruiker

Berichten: 1800
Woonplaats: Apeldoorn
Geniaal spel nu 2 x gespeeld met 6 man en echt een aanrader :clap: :thumbup:

_________________
http://www.spellenclubapeldoorn.nl
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 23 nov 2012, 11:07 
Queen of Tokio
Avatar gebruiker

Berichten: 358
Woonplaats: Betekom
Heb hem ook onmiddellijk in huis gehaald, topper!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 27 nov 2012, 03:20 
Gamer-geek
Avatar gebruiker

Berichten: 430
Woonplaats: Roermond, NL
erg strakke review. Ik heb het spel afgelopen zonda laten liggen op spel, maar na het zien van deze review denk ik het toch eens een kans te geven.

Een vraagje trouwens: Ik zag in de review een verrekte handig doosje om tokens en dergelijken in op te bergen. Waar haal je deze vandaan?

mvg,

Sjtollie

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 27 nov 2012, 10:11 
Regenmaker

Berichten: 267
Woonplaats: Meerhout
Sjtollie schreef:
Een vraagje trouwens: Ik zag in de review een verrekte handig doosje om tokens en dergelijken in op te bergen. Waar haal je deze vandaan?

mvg,

Sjtollie


Via de internetwinkel Conrad en zoeken op assortimentdozen


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 27 nov 2012, 10:27 
Grote Dienaar

Berichten: 118
Woonplaats: Groningen
Zit er ook aan te denken om een spel met een zombie-thema aan te schaffen. Ik had eerst Last Night on Earth op het netvlies (ook gereviewed door Dharquen). Zit nu te twijfelen. Is er iemand die beide spellen heeft gespeeld?


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: di 27 nov 2012, 10:52 
9. Machi Koro (2012)
Avatar gebruiker

Berichten: 581
Woonplaats: Hove
Nautilus schreef:
Zit er ook aan te denken om een spel met een zombie-thema aan te schaffen. Ik had eerst Last Night on Earth op het netvlies (ook gereviewed door Dharquen). Zit nu te twijfelen. Is er iemand die beide spellen heeft gespeeld?


Het zijn twee heel verschillende spellen. Bij LNOE speelt een speler (of meer) de zombies en de andere speler (of meer) de heroes. Het is de bedoeling om samen te werken als heroes en actiekaarten te verzamelen om je scenario te kunnen voltooien.

Bij City of Horror bestuurt niemand de zombies maar speelt het onderhandelen tussen de spelers veel meer een rol.

Ik heb beide spellen en ik vind ze elk in hun segment een topper.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter  Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 27 nov 2012, 13:29 
Gamer-geek
Avatar gebruiker

Berichten: 430
Woonplaats: Roermond, NL
@ Waut: enorm bedankt. Ik ga meteen even kijken.

@ Nautilus: Zelf ben ik ook wel gecharmeerd van Zombies!!! Last night on earth heb ik nog niet mogen spelen maar lijkt me (afgegaan op de review) behalve het thema niet veel gemeen te hebben.

Een vriend van me heeft zondag op spel zombicide meegenomen. Ik kan niet wachten om het te proberen.

mvg,

Danny

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 27 nov 2012, 13:43 
Queen of Tokio
Avatar gebruiker

Berichten: 358
Woonplaats: Betekom
Ik zag Zombicide ook wel zitten, maar 75 euro was me toch wat te duur.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 27 nov 2012, 15:27 
Regenmaker

Berichten: 267
Woonplaats: Meerhout
Sjtollie schreef:
@ Waut: enorm bedankt. Ik ga meteen even kijken.


Ik weet het ook maar via Darquen hoor


Citaat:
Een vriend van me heeft zondag op spel zombicide meegenomen. Ik kan niet wachten om het te proberen.

mvg,

Danny


Lijkt me een topper maar 75€ wil/kan ik er nu niet aan geven


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 12 aug 2013, 11:09 
5. Puerto Rico (2002)
Avatar gebruiker

Berichten: 11
Woonplaats: Mussel
Dit is een super spel.... Geweldig.

Janneke


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
11 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - City of Horror  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags

City of Horror



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO