Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




24 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 15 jan 2013, 20:42 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2431
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Takenoko", uitgegeven door Matagot, door Nox' Spellenzolder.
Verdeler: Asmodee
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-4 Spelers
45 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:54
* Opzetten v/h Spel - 02:18
* Speluitleg - 03:41
* Review - 12:14


Bijlagen:
Takenoko.JPG
Takenoko.JPG [ 66.76 KiB | 1239 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 16 jan 2013, 14:32 
10. Alhambra (2003)

Berichten: 78
Woonplaats: Zaandam
Bedankt voor de review!
Welk nummer is dit ook alweer, in je intro? Ik weet zeker dat ik het ken, en het ligt op het puntje van mijn tong... maar....

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 17 jan 2013, 15:21 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2132
Woonplaats: Rotterdam
Dit is echt een irrigerend fillmpje ;) en ik vind het ook echt irrigant dat ik niet weet van wie dat liedje is ;).


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 17 jan 2013, 15:29 
3. Rattus (0)
Avatar gebruiker

Berichten: 554
Woonplaats: Bredene
Het intro liedje komt mij ook bekend voor, maar van waar?


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 17 jan 2013, 15:41 
Bordspel Freak
Avatar gebruiker

Berichten: 5878
Woonplaats: Meerstad (NL)
Kan je er niet achter komen met de app soundhound ? Ga het nu niet proberen ben op me werk :lol:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: do 17 jan 2013, 15:50 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2132
Woonplaats: Rotterdam
Hijacker schreef:
Kan je er niet achter komen met de app soundhound ? Ga het nu niet proberen ben op me werk :lol:


Soundhound zuigt, heeft mij iig nog nooit geholpen.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 18 jan 2013, 19:12 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2431
Woonplaats: Amersfoort
andy schreef:
Het intro liedje komt mij ook bekend voor, maar van waar?

De intro is van The Dancefloor Outlaws en het nummer heet..... "Panda"

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: vr 18 jan 2013, 20:01 
7. Ticket to Ride: Märklin (2006)
Avatar gebruiker

Berichten: 1799
Woonplaats: Steenwijk
En je kent het omdat Eminem dit nummer sampelde bij zijn hit slim shady... (Kan ook orrigineel van een andere artiest zijn geweest maar in ieder geval Eminem sample..)

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 19 jan 2013, 12:17 
7. Qin (2012)

Berichten: 78
Woonplaats: Zaandam
Ik zal het inderdaad van Eminem kennen dan, want "The dancefloor outlaws" ken ik niet. Bedankt voor het meehelpen puzzelen allemaal!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 19 nov 2013, 22:51 
Geheim Genootschap

Berichten: 1046
Woonplaats: Den haag
Ziet er prachtig uit! Staat nu hoog m'n verlanglijstje.

Bedankt weer voor je fijne uitleg/review. Hoewel ik niet zeker ben of ik er blij mee ben.....jouw filmpjes gaan me een vermogen kosten :wink:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 20 nov 2013, 00:45 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2431
Woonplaats: Amersfoort
suzanne24 schreef:
Ziet er prachtig uit! Staat nu hoog m'n verlanglijstje.

Bedankt weer voor je fijne uitleg/review. Hoewel ik niet zeker ben of ik er blij mee ben.....jouw filmpjes gaan me een vermogen kosten :wink:

Ik ontken, bij voorbaat, alle verantwoordelijkheid. :P :lol:
Maar ik ben blij dat ik je enthousiast heb kunnen maken voor bordspellen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 20 nov 2013, 19:02 
Geheim Genootschap

Berichten: 1046
Woonplaats: Den haag
Nou enthousiast over bordspellen was ik al lang........ik leer nu alleen (mede) door jou (schuld :wink: ) heel veel nieuwe kennen :D :D :D
Maar leuk juist! Ik ga m'n best doen het ook weer over te dragen op "mijn medespelers" zodat er ook eens iets serieuzer werk op tafel kan komen dan enkel partyspellen (die ik overigens super leuk vind hoor)!!!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 25 nov 2013, 18:36 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2431
Woonplaats: Amersfoort
Dat moet goed komen!
Veel speelplezier.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 14 dec 2013, 14:18 
Geheim Genootschap

Berichten: 1046
Woonplaats: Den haag
Hij is binnen...... Vanavond voor het eerst spelen......zin in!

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: di 18 nov 2014, 10:19 
Munchkin
Avatar gebruiker

Berichten: 1675
Woonplaats: Delft
Leuk filmpje! Alleen 1 regelfoutje voor zover ik begrepen heb, je mag niet meer dan 5 opdrachtkaartjes hebben, je mag dan geen zesde pakken om een andere af te leggen, iig niet volgens de online nederlandse regels die op bgg staan.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
24 berichten | Pagina 1 van 2 | Ga naar pagina: 1, 2  Volgende


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Takenoko  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten


Tags

Takenoko



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO