Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




12 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013, 19:24 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Kingsburg", uitgegeven door Fantasy Flight Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-5 Spelers
90 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:45
* Opzetten v/h Spel - 01:58
* Speluitleg - 05:00
* Review - 14:38


Bijlagen:
Kingsburg.jpg
Kingsburg.jpg [ 133.43 KiB | 790 keer bekeken ]

_________________
Watch me on Youtube!
Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 10 dec 2013, 13:50 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 388
Woonplaats: Boechout
Mooie review! En precies een zeer geinig spelletje!
Iemand die het per ongeluk 2de hands heeft liggen en er van af wilt?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 29 dec 2013, 02:14 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 388
Woonplaats: Boechout
Spel vandaag kunnen spelen. Ik heb het 2de hands gekocht, maar wel een Duitse versie. Op zich geen probleem, behalve bij de gebouwen. Iemand die dat kaartje in Engels of Nederlands heeft?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 29 dec 2013, 12:55 
10. Kardinaal en koning (0)

Berichten: 234
Woonplaats: Ranst
Gregg schreef:
Spel vandaag kunnen spelen. Ik heb het 2de hands gekocht, maar wel een Duitse versie. Op zich geen probleem, behalve bij de gebouwen. Iemand die dat kaartje in Engels of Nederlands heeft?


Volgens mij bedoel je dit:

http://files.geekdo.com/geekfile_downlo ... c43b7bbbae


Omhoog
Online Profiel     
 
BerichtGeplaatst: zo 29 dec 2013, 13:16 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 388
Woonplaats: Boechout
Tom schreef:
Gregg schreef:
Spel vandaag kunnen spelen. Ik heb het 2de hands gekocht, maar wel een Duitse versie. Op zich geen probleem, behalve bij de gebouwen. Iemand die dat kaartje in Engels of Nederlands heeft?


Volgens mij bedoel je dit:

http://files.geekdo.com/geekfile_downlo ... c43b7bbbae


invalid or expired link ... :?
Kan je het misschien in een pb'tje sturen?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 29 dec 2013, 13:18 
Team Bordspelmania
Avatar gebruiker

Berichten: 5642
Woonplaats: Rijen
http://www.boardgamegeek.com/filepage/3 ... board-v1-1

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 29 dec 2013, 13:36 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 388
Woonplaats: Boechout
BaSL schreef:
http://www.boardgamegeek.com/filepage/38476/kingsburg-dutch-playerboard-v1-1


Fel bedankt! (iets zoeken op boardgamegeek blijf ik een moeilijke zaak vinden.) :oops:

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 22 jan 2014, 15:17 
Geheim Genootschap

Berichten: 1046
Woonplaats: Den haag
BaSL schreef:
http://www.boardgamegeek.com/filepage/38476/kingsburg-dutch-playerboard-v1-1


Vraagje hierover.....hoe groot is dit? Past dit precies "geplakt" op het bord dat je krijgt? Print je dan gewoon op A4 formaat? Of hoe moet ik dit voor me zien.
Ik denk er namelijk over om een Duitse versie te kopen (behoorlijk goedkoper) maar zelfs bij de Engelse versie zou dit handig zijn aangezien niet al mijn medespelers even goed Engels spreken/lezen.
Ik heb het spel nog nooit in het echt gezien dus weet niet helemaal hoe deze mooie vertaling goed te gebruiken is (ik snap dat je m er natuurlijk ook gewoon naast kunt houden, maar misschien is er een "mooiere" oplossing).

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 22 jan 2014, 16:57 
Gouverneur
Avatar gebruiker

Berichten: 2325
Woonplaats: Amersfoort
Ik durf niet te zeggen of dit spelersbord al meteen de juiste afmetingen heeft om rechtstreeks over de originele versie te plakken, maar dat is met Photoshop natuurlijk zo aan te passen. :P
En mijn oplossing is om ze gewoon te lamineren op A4 formaat, dan is de tekst goed leesbaar en kun je ze uitstekend gebruiken als player mats.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: wo 22 jan 2014, 18:45 
Garnaal
Avatar gebruiker

Berichten: 388
Woonplaats: Boechout
Het is ietsje kleiner, maar zeker goed bruikbaar. Als je het lamineert, is het zeker even goed als die van de doos, enkel maar een fractie kleiner, maar niet storend. En zelfs dat ietsje kleiner kan inderdaad photoshop oplossen. Ik heb zelf de Duitse versie en nu ik dit stukje in het Nederlands heb, vind ik dat helemaal niet storend. TOPSPEL! En een zeer goede uitleg hierboven ;)

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 22 jan 2014, 18:56 
Geheim Genootschap

Berichten: 1046
Woonplaats: Den haag
Nou bedankt! Dan gaan we dus gewoon voor de Duitse versie:)

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 22 jan 2014, 22:23 
Spelmagazijn.com
Avatar gebruiker

Berichten: 570
Bij het gevecht tegen de vijand levert de koning ook nog soldaten (ter waarde van 1 dobbelsteen). Deze worden nog bij je legerkracht opgeteld.


Omhoog
Offline Profiel   Twitter   
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
12 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Kingsburg  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 5 gasten


Tags

Kingsburg



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO