Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Spel 2019





12 berichten | Pagina 1 van 1 |
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 09 apr 2013, 20:29 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
Uitleg & Review van het spel "Terra Mystica", uitgegeven door White Goblin Games, door Nox' Spellenzolder.
Vragen, opmerkingen of verzoekjes, mail mij gerust.
2-5 Spelers
100 Minuten Speeltijd

* Wat zit er in de doos? - 00:45
* Opzetten v/h Spel - 02:42
* Speluitleg - 09:13
* Review - 28:19

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 09 apr 2013, 21:54 
1. 7 Wonders (2010)
Avatar gebruiker

Berichten: 1796
Woonplaats: Noord-Brabant
Pittig spel lijkt mij zo. Maar weer een nieuwtje zo te horen op het einde... Een eigen outronummertje. Wie heeft de tekst daarvan ingesproken Bastiaan?

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: wo 10 apr 2013, 01:58 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
WTULTC schreef:
Pittig spel lijkt mij zo. Maar weer een nieuwtje zo te horen op het einde... Een eigen outronummertje. Wie heeft de tekst daarvan ingesproken Bastiaan?

Heel scherp!
Dat liedje heb ik te danken aan Lee, van Every Dog Enterprises.
Binnenkort komt er een review van 1 van zijn spellen.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: do 09 mei 2013, 12:02 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4131
Woonplaats: Emmeloord
Wat mij betreft het topspel voor veelspelers van de afgelopen jaargang! Is het eerste spel in het zware segment sinds jaren dat mij weer echt positief verrast heeft. Staat ondertussen ook al op 24 op BGG zag ik. :clap:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: za 11 mei 2013, 23:54 
la Vida
Avatar gebruiker

Berichten: 448
Woonplaats: Zeeuws Vlaanderen
De conclusie aan einde van de video-review omtrent de weinige interactie, tijdens het spel, wordt in een ander review (op Gamepack) afgedaan als
Citaat:
Wie vindt dat het spel geen interactie kent omdat je elkaar toevallig niet kunt aanvallen en de gebouwen van je tegenstanders niet kunt slopen, slaat de plank dus volledig mis.


Dit maakt me desondanks alleen maar nieuwsgieriger, want dit is wel een titel die ik met grote aandacht volg.

Verdere reviews zijn dus zeer welkom.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: zo 12 mei 2013, 09:38 
Erelid
Avatar gebruiker

Berichten: 4131
Woonplaats: Emmeloord
Eigenlijk zou de Terra Mysticaspecialist hier op het forum MichielH moeten reageren. Hij vertelde me gisteren op Ducosim dat hij er al 38 potjes TM op heeft zitten met 14 verschillende volken. Hij vergeleek het ook even met de andere genomineerden voor de NSP van dit jaar Tzolkin (18 potjes gespeeld) en Trajan (13 potjes gespeeld) en hij beoordeelde TM beslist als beste van deze drie.

Maar Michiel, als je dit leest kan je misschien zelf een meer inhoudelijke reactie geven want smaken verschillen nu eenmaal zoals we allemaal weten. :wink:


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 13 aug 2013, 19:52 
Condottiƫrre
Avatar gebruiker

Berichten: 944
Woonplaats: Tielt
Terra Mystica is al even in het bezit van onze spellenclub. Maar we kwamen er maar niet toe om hem te spelen. Morgen staat hij op het programma zodat we hem de volgende spellenavond aan onze leden kunnen voorstellen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek  Twitter   
 
BerichtGeplaatst: di 13 aug 2013, 20:31 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
Dan wens ik je alvast veel plezier!

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: di 13 aug 2013, 23:52 
Koning Paul!
Avatar gebruiker

Berichten: 2139
Woonplaats: Rotterdam
Pedro777 schreef:
Terra Mystica is al even in het bezit van onze spellenclub. Maar we kwamen er maar niet toe om hem te spelen. Morgen staat hij op het programma zodat we hem de volgende spellenavond aan onze leden kunnen voorstellen.


Schaam je dat je hem nog niet gespeeld hebt ;)... ;) veel plezier iig en niet te lang uitleggen he, gewoon lekker spelen ;). hahaha. succes ermee.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: zo 29 dec 2013, 18:57 
Uno

Berichten: 1
Is er iemand die de speluitleg in het Nederlands heeft? Ik heb het spel namelijk alleen in het Engels en het Frans.

Dank je!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: ma 30 dec 2013, 13:53 
Wu Feng
Avatar gebruiker

Berichten: 2561
Woonplaats: Amersfoort
ChauR schreef:
Is er iemand die de speluitleg in het Nederlands heeft? Ik heb het spel namelijk alleen in het Engels en het Frans.

Dank je!

Ik heb even gezocht op het internet, maar ik kan ze ook niet voor je vinden. Sorry.

_________________
Watch me on Youtube!


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek   Facebook  
 
BerichtGeplaatst: ma 30 dec 2013, 17:53 
6. Love Letter (2012)

Berichten: 429
Woonplaats: Veldhoven
Ik heb het gisteren ook voor het eerst gespeeld. Ik moet het nog wat vaker spelen om een oordeel te kunnen geven. Er zit in ieder geval veel potentie in het spel, dat zeker.
Wij hadden ook alleen de beschikking over de Engelse en Duitse spelregels. Ook ik ben even gaan zoeken op internet, maar kon ze niet vinden. Niet op BGG en niet op de site van WGG. Had toch wel makkelijk geweest, want we hadden wat discussie over de speciale kracht van de Halflings. Maar daar ga ik nu maar niet verder op in, ik heb namelijk gewonnen en dan maakt het voor nu even niets meer uit. :D


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
12 berichten | Pagina 1 van 1 |


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Videoreviews en speluitleg  
 Feed - Onderwerp - Nox' Spellenzolder - Terra Mystica  

Gebruikers die deze topic waarderen

BaSL

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten


Tags

Terra Mystica



[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Stijl afkomstig van StylerBB.net & kodeki. Logo door Henk Rolleman
board3 Portal - gebaseerd op phpBB3 Portal
Vertalingen door phpBB.nl & phpBBservice.nl
phpBB SEO