Identity Games vertrouwt distributie toe aan 999 Games

Interessante nieuwtjes en spannende geruchten uit de spellenwereld.
Spellen die binnenkort gaan verschijnen

Moderators: Ereleden, Website beheerders

Forumregels
Het is niet mogelijk om hier een topic aan te maken.

Heb je zelf een nieuwssuggestie, dan mag je deze plaatsen onder de respectievelijke forumdelen:
"bordspellen", "rollenspellen", "verzamelspellen" of 'wargames'.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bart
Beheerder
Berichten: 6441
Lid geworden op: ma 12 sep 2005, 22:51
Persoonlijke Ondertitel: Nou moe!
Zichtbare ondertitel: Persoonlijk
Locatie: Sint-Truiden - BE

Identity Games vertrouwt distributie toe aan 999 Games

Bericht door Bart »

Afbeelding

Vorige week nam 999 Games officieel zijn intrek in het nieuwe en veel ruimere hoofdkantoor in Almere. Tegelijk werd bekendgemaakt dat Identity Games een strategische samenwerking aangaat met 999 Games voor de distributie van haar spellen in Nederland en België.

Vanaf 1 juni zal 999 Games de volledige logistieke afhandeling van de spellen van Identity Games verzorgen vanuit haar nieuwe distributiecentrum, met als doel de distributie in Nederland en België te optimaliseren. Dit partnerschap stelt Identity Games in staat om zich te concentreren op marketing en het onderhouden van contacten met belangrijke klanten in Nederland en Vlaanderen.

Rene Knip, Sales Director bij 999 Games, benadrukt: "Met ons nieuwe pand kunnen we extra diensten aanbieden. Identity Games maakt gebruik van deze gelegenheid door ons hun logistieke processen te laten vervullen, zodat we de spellen van Identity Games kunnen presenteren tijdens onze winkelbezoeken."

Jeroen Nugteren, Managing Director bij Identity Games, voegt toe: "Het is belangrijk om te benadrukken dat deze samenwerking zich richt op logistiek in de Benelux, met nieuwe commerciële kansen voor winkeliers die voorheen moeite hadden om de spellen van Identity Games te verkrijgen. Key Accounts blijven onder de hoede van Identity Games, samen met marketing en klantenservice."
Bijlagen
999_Identity.jpg
(40.44 KiB) Nog niet gedownload
Plaats reactie