Tips in tijden van corona pandemie!
Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  


Dit forumdeel is voorbehouden voor interessante spelaanbiedingen en voor spellenwinkels. Winkels kunnen hier hun gegevens, aanbod, promo's en activiteiten publiceren. Bordspelmania faciliteert dit gratis, op voorwaarde dat nieuwe berichten van een winkel telkens in hetzelfde draadje worden geplaatst.84 berichten | Pagina 6 van 6 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 4, 5, 6
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 23 nov 2018, 13:06 
Winkelier

Berichten: 77
Voor Black Friday bieden we de mogelijkheid om tot 15% te ontvangen op ons volledige aanbod (ook op promoties en beschadigde spellen).

Afbeelding

https://www.spelshop.be/nl/content/black-friday-promoties


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 31 mei 2019, 16:01 
Winkelier

Berichten: 77
Op 1 juni worden we 9 jaar. Daarom ontvang je tijdens het volledige weekend 9% korting op je bestelling!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: zo 02 jun 2019, 09:46 
Winkelier

Berichten: 77
Vandaag de laatste dag om van de 9% korting te genieten. Door het hoge aantal bestellingen kunnen we niet garanderen dat morgen alles de deur uit raakt, maar we doen ons best om alles zo snel mogelijk te verwerken. Geen paniek dus als je even op de verzendbevestiging moet wachten.


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: vr 21 jun 2019, 11:31 
Winkelier

Berichten: 77
Onze jaarlijkse Summer Sale valt iets vroeger dan andere jaren. Zaterdag 22 juni kan je weer de hele dag bij ons terecht om te spelen en/of shoppen. We zetten de deuren open van 10u00 tot middernacht.

En voor de summer sale zetten we weer alles in promotie!

* Er zullen unieke promoties beschikbaar zijn die niet aangeboden worden in de webshop.
* We bieden ook al onze beschadigde spellen aan tegen 10% extra korting bovenop de korting die al zichtbaar is in de webshop (deze zijn steeds vrij populair, dus denk eraan "first come first serve").
* Voor alle spellen niet in promotie bieden we 10% korting vanaf een aankoopwaarde van € 50.

De promoties zijn enkel geldig in onze fysieke winkel te Westmeerbeek en niet in de webshop.

Onze speelzaal zal ook open zijn tijdens onze openingsuren, dus je mag gerust een spelletje komen spelen! Vanaf 14u00 begint er trouwens een XXL spellenavond van De Pittige Pion, de spellenclub die in onze gebouwen huist en ongeveer 2 keer per maand een spellenavond organiseert.

Als je nog niet bent langsgeweest, misschien ook wat routeinformatie. Omdat de straatnaam nieuw is kan het zijn dat je GPS ons adres A. Van Looplein 11, te Westmeerbeek nog niet kent. Het is een zijstraat van de Stationsstraat schuin tegenover de Plantsoenenstraat. Je geeft dit dus best in op je GPS. We zijn trouwens gelegen in de KMO zone La Corbeille in de groene zone. Er is een ruime parking voorzien voor onze winkel/speelzaal.

Meer informatie over de winkel:
http://www.spelshop.be/winkel

Meer informatie over spelavonden.
https://www.spelshop.be/nl/content/6-de-pittige-pion

En laat je vrienden gerust weten op Facebook dat je langskomt:
https://www.facebook.com/events/638748626630729


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: zo 15 maart 2020, 18:24 
Horige
Avatar gebruiker

Berichten: 18
Woonplaats: Beerse (B)
Momenteel bij Spelshop.Be: tot 31 maart 10% korting op alle spellen bij bestellingen boven de 50 EUR.


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: ma 16 maart 2020, 16:17 
Winkelier

Berichten: 77
De corona maatregelen sturen ook onze plannen een beetje in de war. Het was onze bedoeling om het weekend voor de paasvakantie een grote stockverkoop te plannen, maar spijtig genoeg zal deze dus niet kunnen plaatsvinden. Omdat het ook onzeker is op welke termijn dit wel mogelijk zal zijn zullen we uitzonderlijk een grote actie online plannen. Vanaf nu tot het einde van de maand ontvang je automatisch 10% korting op alle bestellingen boven de € 50. De korting zal verrekend worden bij het uitchecken.

De korting is ook geldig op promoties en beschadigde spellen, maar niet combineerbaar met andere kortingen!

We hebben ook beslist de winkel deze periode volledig te sluiten en ook de uitbaters van onze afhaalpunten te beschermen door ook deze tijdelijk te sluiten. Momenteel is het dus alleen mogelijk om bestellingen te laten opsturen.

Ik vermoed dat velen ook hun spellenavonden zullen uitstellen. Voor diegene die toch door blijven spelen toch een warme oproep om de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen. Respecteer alle voorzorgsmaatregelen en duik zeker niet allemaal in hetzelfde potje snacks! We wensen iedereen het beste toe en hopen dat we gespaard blijven van het grootste onheil. Zo kunnen we dan in de toekomst iedereen nog eens massaal verwelkomen op één van onze fysieke stockverkopen!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: zo 05 apr 2020, 15:04 
Horige
Avatar gebruiker

Berichten: 18
Woonplaats: Beerse (B)
Ondertussen is de actie van -10% verlengd tot ???


Omhoog
Offline Profiel  BoardGameGeek    
 
BerichtGeplaatst: za 18 apr 2020, 16:19 
Winkelier

Berichten: 77
We hebben beslist de 10% actie voor onbepaalde duur te verlengen.

We hadden het al een beetje verwacht en het werd ook snel duidelijk dat zendingen tijdig bezorgen en onze voorraden op peil houden in deze tijden geen evidentie is.

Zendingen lopen vertragingen op, onze restocks zijn onvoorspelbaarder geworden, op piekmomenten lopen we zelf ook tegen vertragingen aan om alles onmiddellijk buiten te krijgen, bij een ophaling van de transportdienst zit de wagen al vol of ze komen zelfs eens niet langs, er wordt ons gevraagd zendingen te spreiden, bij de aflevering van een pakket loopt er al sneller iets fout,... Er zijn dus wel enkele zaken die onze werking vertragen...

Momenteel kunnen we dus niet altijd de service bieden die jullie van ons gewend zijn. Als de service wat minder is, vinden we het ook niet abnormaal dat de prijs ook wat lager is. We behouden dus de 10% korting bij bestellingen vanaf € 50, maar vragen dan ook begrip voor de situatie. Hou er rekening mee als je een bestelling plaatst, dat deze misschien niet direct weg kan en/of dat de aflevering iets langer in beslag neemt.

In elk geval hebben we fantastische klanten en komen er veel meer bedankjes binnen dan klachten en ook daarom gunnen we jullie met plezier deze korting in deze moeilijke periode. We stellen ook vast dat er een firma is die omgekeerd redeneert en ons nu extra kosten in rekening brengt ondanks dat de service (begrijpelijk) serieus achteruit is gegaan alleen om de winstgevendheid van die extra pakjes die ze moeten bezorgen op peil te houden. We laten dit ons echter niet tegenhouden en blijven ons best doen om jullie zo goed mogelijk te bedienen aan verlaagde prijzen!


Omhoog
Offline Profiel     
 
BerichtGeplaatst: do 14 mei 2020, 12:27 
Winkelier

Berichten: 77
Ter info: Het zijn de laatste dagen van onze 10% kortingsactie. Vrijdag 15 mei is de laatste dag dat je kan profiteren op https://www.spelshop.be!


Omhoog
Offline Profiel     
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
84 berichten | Pagina 6 van 6 | Ga naar pagina: Vorige  1 ... 4, 5, 6


Opties

  Toon onbeantwoorde berichten 
  Toon ongelezen berichten 
 Afdrukweergave Toon nieuwe berichten 
  Toon actieve onderwerpen 
   
 Feed - Bordspelmania  
 Feed - Nieuwe onderwerpen  
 Feed - Forum - Winkelstraat  
 Feed - Onderwerp - Spelshop: 10% korting verlengd - winkel gesloten  

Gebruikers die deze topic waarderen

kosterix

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Tags[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]Ondersteund door:
phpBB®