Bordspelmania
https://www.bordspelmania.eu/

Zuiderspel 2019, van de organisatie
https://www.bordspelmania.eu:443/zuiderspel-f76/topic25155.html
Pagina 1 van 1

Auteur:  Zuiderspel [ wo 13 maart 2019, 10:46 ]
Berichttitel:  Zuiderspel 2019, van de organisatie

Hoi allemaal,
Het heeft even geduurd voor we ook op het medium Bordspelmania met een berichtje komen. Maar we hebben zeker niet stil gezeten. We hebben een volle zaal met ruim 40 standhouders. Van het spel Rifugio is een wedstrijd waarbij je het spel kunt winnen, de tombola is goed gevuld en het NK Carcassonne wordt weer op Zuiderspel gehouden. Nox heeft weer de spellenquiz met leuke prijzen. Maar bovenal staat Zuiderspel dit jaar weer garant voor twee dagen spelplezier. Er zijn veel speeltafels en er zijn vele spellen aanwezig. Spelauteurs staan klaar om je spel te signeren. Nieuw dit jaar is de spel-o-theek van Roll The Dice. De bordspelvereniging uit Veldhoven heeft veel titels voorbereid en neemt een groot deel van de collectie mee. Bij Ducosim kun je de spellen van de Nederlandse Spellenprijs uitproberen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Op de website van Zuiderspel kun je de spellenlijst vinden. We hebben de plattegrond inmiddels ingeleverd bij het Koningshof en zodra we deze terug hebben, zullen we de plattegrond met jullie delen.
We zijn nog even druk met de laatste voorbereidingen, dus we zullen niet dagelijks met nieuws komen, maar hou onze Facebookpagina in de gaten voor leuke weetjes over Zuiderspel 2019.

Auteur:  cooman32 [ vr 15 maart 2019, 15:00 ]
Berichttitel:  Re: Zuiderspel 2019, van de organisatie

Het is een mooie line-up van exposanten en spellen geworden, wij zijn zondag van de partij!
Begrijp ik het goed dat het kinderplein is komen te vervallen?

Auteur:  Bart [ wo 20 maart 2019, 08:50 ]
Berichttitel:  Re: Zuiderspel 2019, van de organisatie


Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/