Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




Waarder dit artikel

Dit artikel heeft een waardering van 3
0 stemmen zijn uitgebracht.
 

Zoek artikel
 
Uitgebreid zoeken
 

Opties
 

Nederlandse Spellenprijs 2004
Geschreven door Erwin op vr 17 sep 2010, 21:35
Dit artikel is 415 bekeken
Nominaties

Adel Verplicht
Een bordspel voor 3-6 spelers over het verzamelen van exotische kunstvoorwerpen. Ontworpen door Klaus Teuber, uitgegeven door Jumbo.

Amon-Ra
Een bordspel voor 3-5 spelers over de bouw van piramides in het oude Egypte. Ontworpen door Reiner Knizia, uitgegeven door 999 Games.

De Bruggen van Shangrila
Een bordspel voor 3-4 spelers over de controle over de bergdorpen van Shangrila. Ontworpen door Leo Colovini, uitgegeven door 999 Games.

De Grote Dalmuti
Een kaartspel voor 4-8 spelers over het handig afleggen van kaarten om daarmee de hoogste rang te behalen. Ontworpen door Richard Garfield, uitgegeven door PS Games.

Maharadja
Een bordspel voor 2-5 spelers over de bouw van paleizen in de steden van India. Ontworpen door Wolfgang Kramer en Michael Kiesling, uitgegeven door Phalanx Games.

Puerto Rico het kaartspel
Een kaartspel voor 2-4 spelers over de aanleg van plantages, de bouw van steden en de verkoop van goederen. Ontworpen door Andreas Seyfarth, uitgegeven door Ravensburger.

Ticket to Ride
Een bordspel voor 2-5 spelers over de aanleg van spoorlijnen in de Verenigde Staten. Ontworpen door Alan R. Moon, uitgegeven door Days of Wonder en gedistribueerd door Hodin.

Yinsh
Een abstract bordspel voor twee spelers over de steeds wisselende controle over de speelstukken. Ontworpen door Kris Burm, uitgegeven door Don & Co en gedistribueerd door Vendetta.

Winnaar

Maharadja

Steekwoorden: Nederlandse, Spellenprijs, 2004, NSPDit artikel is laatst gewijzigd door P.T. op vr 17 sep 2010, 21:36
 Profiel  
 
 

Reactie toevoegen
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Sorteer reacties op
Reactie toevoegen
[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®