Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  




Waarder dit artikel

Dit artikel heeft een waardering van 3
0 stemmen zijn uitgebracht.
 

Zoek artikel
 
Uitgebreid zoeken
 

Opties
 

Nederlandse Spellenprijs 2003
Geschreven door Erwin op vr 17 sep 2010, 21:38
Dit artikel is 382 bekeken
Nominaties

Boonanza
Een kaartspel voor 3-5 spelers over het oogsten en handelen van bonen. Ontworpen door Uwe Rosenberg, uitgegeven door 999 Games.

Cannes
Een bordspel voor 2-4 spelers over logistiek rond de productie van speelfilms. Ontworpen door Doumen, Haverkort, Wiersinga en Jannink, uitgegeven door Splotter.

Clans
Een bordspel voor 2-4 spelers over rondtrekkende stammen en de bouw van dorpen. Ontworpen door Leo Colovini, uitgegeven door Identity Games.

Morgenland
Een bordspel voor 3-5 spelers over het verzamelen van schatten en artefacten in een Arabische sprookjeswereld. Ontworpen door Richard Breese, uitgegeven door 999 Games.

Puerto Rico
Een bordspel voor 2-5 spelers over de aanleg van plantages, de bouw van steden en de verkoop van goederen. Ontworpen door Andreas Seyfarth, uitgegeven door Ravensburger.

Take 5!
Een kaartspel voor 2-10 spelers over het handig afleggen van kaarten om strafpunten te vermijden. Ontworpen door Wolfgang Kramer, uitgegeven door 999 Games.

Trans America
Een bordspel voor 2-6 spelers over de aanleg van spoorlijnen in Amerika. Ontworpen door Franz-Benno Delonge, uitgegeven door Identity Games.

ZooSim
Een bordspel voor 2-4 spelers over de veiling van attracties en de aanleg van dierentuinen. Ontworpen door Corné van Moorsel, uitgegeven door Cwali.

Winnaar

Puerto Rico

Steekwoorden: Nederlandse, Spellenprijs, 2003, NSPDit artikel is laatst gewijzigd door P.T. op vr 17 sep 2010, 21:42
 Profiel  
 
 

Reactie toevoegen
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Sorteer reacties op
Reactie toevoegen
[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®