Gebruikersnaam:   Wachtwoord:  
Zomerspel 2024





Geef waardering Link suggereren

Zoeken 0 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z 4020 spellen aanwezig!

Afbeelding Informatie Waardering
Smaken Lotto
Categorie: Familiespel, Kinderspel
Uitgegeven in: 2009
Uitgever: Sensalot
Link uitgever: http://www.sensalot.com
Auteur: Véronique Debroise
Illustrator: Onbekend
Geen

  Geluk 4 / 10   Strategie 6 / 10  
  Speelduur 15 minuten   Leeftijd vanaf 7 jaar   Aantal spelers 1 - 10  
0 Reacties
Beschrijving Kennisbank
Smaken Lotto is een uniek en leuk spel gericht op de ontwikkeling van de smaak. Het spel bevat 30 potjes met ieder 45 mini snoepjes. En 30 ronde kaarten met afbeeldingen van de 30 smaken. Alle spelers krijgen een snoepje en stoppen deze op hetzelfde moment in de mond. Als een speler de smaak herkent pakt hij de overeenkomstige afbeelding. De spelleider controleert dit door op de onderkant van het potje te kijken. Heeft een speler twee keer verkeerd geraden, dan mogen de andere spelers een gekke opdracht verzinnen.

Smaken Lotto is bijzonder geschikt om kinderen op een leuke en speelse manier nieuwe smaken te laten ervaren. Door de leuke spelervaring wordt een positief verband gelegd met de smaak, waardoor de kinderen makkelijker gaan eten. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Kinderen zijn vanaf ongeveer 7 jaar ontvankelijker voor nieuwe smaken. Ook voor volwassenen is Smaken Lotto een uitdaging. Herkent u het verschil tussen kruizemunt en pepermunt, de smaak van viooltjes of de smaak van ananas? Waarschijnlijk zult u menig maal denken:"Oja, natuurlijk!". Het spel bevat 1200 snoepjes. De houdbaarheidsdatum is op de onderkant van de doos afgedrukt. Bij goed gebruik is het spel minimaal 2 jaar houdbaar.

Smaken: natuurlijk anijsaroma, natuurlijk aroma van bloesemknoppen van zwarte bessen, natuurlijk aroma van zwarte bessen, natuurlijk aroma van pinda, natuurlijk citroenaroma, natuurlijk eucalyptusaroma, natuurlijk aroma van citrusbloesem. natuurlijk gemberaroma, natuurlijk limoenaroma, natuurlijk aroma van mandarijn, natuurlijk aromav van groene munt, natuurlijk aroma van pepermunt, natuurlijk aroma van den, natuurlijk aroma van zwarte drop, natuurlijk rozenaroma, natuurlijk vanille aroma, natuurlijk aroma van tijm, natuurlijk van bosaardbei, bananenaroma, aroma van abrikoos, aroma van kaneel, natuurlijk van zwarte kers, aroma van framboos, aroma van melk, aroma van honing, aroma van kokosnoot, aroma van ananas, aroma van pompelmoes, aroma van appel, aroma van viooltjes.
Geen artikelen
Links
BGG link: Boardgamegeek

 




Plaats een nieuw onderwerp
Onderwerpen
 Onderwerpen   Auteur   Reacties   Bekeken   Laatste bericht 
Er zijn geen onderwerpen of berichten voor dit spel.
 
Plaats een nieuw onderwerp




Geef waardering Link suggereren

Smaken Lotto - Reacties (0)
 

Geef waardering Link suggereren


[ Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid ]



Ondersteund door:
phpBB®